KİŞİYE ÖZEL İLAN MI? YİNE VE YENİDEN

KİŞİYE ÖZEL İLAN MI? YİNE VE YENİDEN

4 Mayıs tarihi ile Öğretim Üyesi ve Öğretim Elemanı alımı için ilana çıkan Cumhuriyet Üniversitesinin iki ilanında da özel şartları görünce eski tas eski hamam diyesi geliyor insanın.

YÖK üniversitelere akademik alımlarda özel şartın konulmaması konusunda hassas davrandığı hatta bu türden ilanlara çıkılmaması yönünde uyarsa da Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü bunu pek dikkate almış gözükmüyor. Akademik alımlarda eş dost akraba alımlara Rektör Alim Yıldız yönetiminde gündemden düşmeyen Üniversitede akademik liyakati esas almayan kendileriyle problemli olanları akademik yükselmelerde kadro vermeyerek cezalandıran Rektör Alim Yıldız’ın bugün ilana çıkan alımlarda özel şartlı ilanlar koydurması bu ilanların sahibi bellidir dedirtiyor. 
Ne diyelim kişiye özel ilanlara devam. Şehirde imtiyaz sahibi beyefendilerin oğulları kızları bitmiyor. Hay maşallah. doğruluğu, dürüstlüğü kimseye bırakmayanların Kul Hakkı konusunu pas geçmeleri alışık olduğumuz bir şey.
Rektör Alim Yıldız, nasıl ki CHP Milletvekili Ulaş Karasu’nun eşinin alımında temiz bir iş çıkardıysa bu ilanları da adil sınavlarla adil değerlendirmelerle hakkedenleri kazandıracaktır.Yeter ki alakasız bir şekilde kadro şartlarını yerine getirmeyenler başvurmasın. Son bir not. Bu ilandaki kadrolara başvuracaklar ilgili detayları iyi okuyun maazallah yanlışlıkla ilanlara falan başvurayım demeyin.

 



Anahtar Kelimeler: KİŞİYE ? YENİDEN
ahmet güleğlen
5.05.2023 13:19:54
Bu yapılan işler kimlerin işine yarıyor hükümetin ve akp ikdidarının değil ve en çok atayan makam eleştiriliyor yazık ayıp o zaman neden müsaade edilyor ve makam veriliyor anlamış değilim.ÜNİVERSİTEDEE AKADEMİSYEN GİTTİ,HASTANEDE DR KENDİ ATADIKLARI HOCALAR BİLE TAHAMMÜL EDEMEDİ GİTTİ.HAYRET EDİLECEK DURUM

BAL ŞANSI
5.05.2023 22:27:20
Fen Fakültesi Biyoloji Moleküler Biyoloji anabilim dalına Profesör kadrosunun şartına bak. "Arı ürünlerinin terapotik ve biyolojik aktiviteleri üzerine çalışmaları bulunmak." Bu kişiye özel şart değil ne. Kimin için çıktı bu ilan Yıldızeli nden ödüllendirerek getirdiğiniz Doç.Dr. Taner Daştan'ın eşi Doç.Dr. Sevgi Durna Daştan için olmasın. Yeter ki yüzünüze sizi alkışlasınlar. bal tadında ödülünü alıyorlar. Jet hızıyla kadrolar. Herşey elinizde Alim Bey dağıtın.

SAHİDEN KARACA
5.05.2023 22:32:47
Mimarlık Güzel Santlar fakültesi Grafik Sanatları Araştırma Görevlisi kadrosu, Vakıflar bölge müdürü Cemal Karacanın grafikçi oğluna mı çıktı????Bir ara öyle bir dedikodu dolaşıyordu da.

YOZGATLI
5.05.2023 22:36:35
YÖK Seçim öncesi bu kadroları nasıl apar topar onaylıyor. Bir de anlamadığım REKTÖR Alim Yıldız ve ekibi gücünü nerden alıyor. Siyasiler diyeceğim. Sivasın siyasetçilerini pek takmıyorlar.

Ö... Ö....
9.05.2023 10:09:53
Gazetecilik bölümüne çıkan profesör kadrosu tarihçi M... A...'adır. gazetecilikle ilgili hiçbir bilgisi olmadığı gibi tek bir yayını da yoktur. Bunu ilk iletişim fakültesine alan adamların akademiyle ilişkisi kesilmiştir. Mesai arkadaşları fakültedeki bütün sorunların kaynağı olarak görür. Sinsi karakterli olup fitne, fesatın kaynağı olduğu iddia edilir. Tarihçidir ama tarih bölümünün koridoruna girmesi bile yasak olduğu konuşulur. O fakülteyi kemiren kımıl zararlılarından biri olduğu hep konuşulur. Ne kadar doğru bilmiyoruz tabi!!

Ö.... Ö.... Ne Kadar haklı
9.05.2023 13:16:41
Ö.... Ö.....nün tespiti tam isabet. Doğru ve haklı bir analiz yapmış. Tebrik ve teşekkürler...

aslan
10.05.2023 10:21:27
Çevre sağlığı bölümüne de sosyolog alıyorlarmış. Ne alaka??

....
26.05.2023 18:34:35
Özbelsan Müdürü Ahmet Kuzu nun eşi Fakülte Sekreteri olcakmış. Evrakı geldi. Yukarıda ki kişiler de ne.