K-I-N-I-Y-O-R U-Y-A-R-I-Y-O-R-U-Z!

K-I-N-I-Y-O-R   U-Y-A-R-I-Y-O-R-U-Z!

K-I-N-I-Y-O-R U-Y-A-R-I-Y-O-R-U-Z!

?O pankart ölen insanlığınızın ve kararan vicdanınızın zirve yaptığı, şahsi çıkar ve menfaatlerinizin gözünüze perde çektiği bir ihanet anında yazdırılmış ve bir bahane ile hak aradığı zannıyla hareket eden yaptığı işin ne manaya geldiği ve ne sonuçlar doğuracağını müşahede etmekten aciz sizlerin ellerine tutuşturulmuştur.

Ve pankartın yanındaki öteki dövizler de siyasi gasbın ve hırsın meyvesidirler.

Sergilenen bu insanlık dışı çirkinlik, bizler tarafından görülmüştür ve bu insanlık dışı fiili işleyenler tarafımızdan not edilmişlerdir.

Biz ölümü ölümle aşmışız. Kavgalarla yüzleşmişiz yıllarca Ve herkes bilir nedenini.

Sizler ne yapalım derken, düşünürken biz eylemi bitirmiş ve dönmüş oluruz.

Sizlerin bedenleri üşümeyebilir, yüreğinizi hırs bürümüş olabilir ama ortaya koymuş olduğunuz bu fiil, bütün iyi insanlara göstermiştir ki;

Sizlerin İnsanlığınız ve vicdanlarınız üşümüştür!

Bilesiniz ki; Vicdanı üşüyenlerin payesi vicdansızlık, makamları da ancak Cehennemdir!

Bizler ve bütün iyi insanlar 25 Mart 2009 tarihinden bugüne kadar hep üşüdük, üşüyoruz ve bu suikast aydınlanana kadar hem bedenimiz hem de yüreğimiz üşümeye devam edecektir.

Nedeniniz ne olursa olsun sakın ha bir daha; Üzerinize vazife olmayan ?Üşümedik" pankartı açarak insanları tahrik etmeyin sonuçlarına kimse katlanamaz!

Rahmeti Rahmana kavuşmuş değerli Devlet ve Siyaset adamı Muhsin Başkanımızı ticari kaygılarına, şahsi menfaatlerine alet eden, duygu sömürüsü mantığı ile kullanan bu çirkin eylemin önünde ve arkasında, görünen ve görünmeyen kim veya kimler varsa hepsini biliyoruz ve kınıyoruz??



Anahtar Kelimeler: 0