KİM OLURSA OLSUN ONURUMUZLA OYNAYAMAZ

KİM OLURSA OLSUN ONURUMUZLA OYNAYAMAZ

KİM OLURSA OLSUN ONURUMUZLA OYNAYAMAZ

 

Türk Eğitim Sen İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ,  yetkililerin öğretmenlerin onuruyla oynamasına müsaade etmeyeceklerini ifade etti. Karadağ, Peygamberimizin öğretmen olduğunu ve eğitim için uğraştığını ifade ederken, Peygamber mesleğini yapan bu güzide insanların, onuruyla oynanmaması gerektiğinin altını çizdi.

Ülke ve şehir gündemindeki gelişmeleri takip eden, gerektiği yerde tepkisini ortaya koymaktan çekinmeyen Türk Eğitim Sen İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ, 24 kasım öğretmenler gününde klasik mesajlar vermek yerine günümüzde etkinliklerinin azaltılan öğretmenlerin hakkını savundu.

Çocukların en pahalı bilişim araçları ile donatılabileceğini ve her türlü teknolojik araç gereçlerden istifade ettirilebileceğini ifade eden Karadağ, onlara ruh verilemeyeceğini ancak bu ruhun öğretmenler tarafından verileceğini söyledi.

Karadağ, Bütün ülkelerde eğitime çok önem verildiği lakin bizim ülkemizde eğitimin mimarı olan öğretmenlere yeterince önem verilmediğinin altını çizdi.

Öğretmenlere yöneticiler tarafından önem verilmediği için, eğitimde istenilen başarıların yakalanamadığına dikkat çeken Karadağ, biz para pul derdinde değiliz yeter ki bizim onurumuzla uğraşılmasın dedi.

Sivas başta olmak üzere, ülkenin birçok yerinde öğretmenlerin şiddete maruz kaldıklarına da dikkat çeken Karadağ, Türk Milletinin ilerlemesi için elinden gelen bu fedakâr insanlara neden yeterince saygı gösterilmediğini anlamadığını belirtti.

Toplumun her kademesinde olan insanların ancak ve ancak eğitimle mükemmel bir birey olacağını belirten Karadağ, bireylerin eğitimi olmasından da mükemmel bir toplum meydana geleceğini ifade etti.

Hükümetle görüşmelerde masada dik durmayan sendikalara da atıf yapan Türk Eğitim Sen İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ, ?Biz eylemde hak savunuyoruz onlar yemekte? dedi.

Basın açıklamasının son anında, çok önemli bir cümleyi de kamuoyu gündemine taşıyan Karadağ, Peygamberimizin öğretmen olduğunu ve eğitim için uğraştığını ifade ederken, Peygamber mesleğini yapan bu güzide insanların, onuruyla oynanmaması gerektiğinin altını çizdi.

Türk Eğitim Sen İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ?ın açıklamalarına destek veren eğitimciler, artık okullarda öğretmenlerin etkinliğinin azaldığını ve yöneticilerin bu etkinliğin artırılması hususunda çalışmaları gerektiğini belirtiyorlar.



Anahtar Kelimeler: 0