KİM MÜTEVAZI, KİM DESPOT?

KİM MÜTEVAZI, KİM DESPOT?

Sivas yerel seçimlere hazırlanırken, adayların hayat duruşları da irdelenmeye devam ediyor. Mevcut Belediye Başkanı Doğan Ürgüp?ün bir Belediye çalışanını tokatlaması başta olmak üzere, mahalle muhtarını kameralar önünde paylamasına kadar birçok despot tu

Sivas yerel seçimlere hazırlanırken, adayların hayat duruşları da irdelenmeye devam ediyor. Mevcut Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün bir Belediye çalışanını tokatlaması başta olmak üzere, mahalle muhtarını kameralar önünde paylamasına kadar birçok despot tutumu kamuoyu tarafından not edilen konuların başında yer alıyor.

Seçim çalışmaları kapsamında ekranlar karşısında mütevazı bir tavır takınma görüntüsü veren Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, görüntüsünün aksine despot tutumları ile de kamuoyunda anılmaya devam ediyor.

Özellikle bir belediye çalışanına tokat atması kamuoyu tarafından sert tepki alırken, üstüne üstlük bir mahalle muhtarını da, milletin ve bürokratların içinde paylaması kamuoyunun sert tepki gösterdiği davranışlardan olarak biliniyor.

Seçim çalışmaları zamanında önünü ilikleyip mütevazı bir tavır takınmayla seçim atağını gerçekleştirmeye çalışan Doğan Ürgüp’ün bu gösterişinin seçim yatırımı olduğu vurgulanıyor.

Belediye Başkanlığı’nın en güçlü adaylarından biri olan Mimar Sami Aydın’ın ise nezaketli bir yapısı olduğu belirtilirken, bunu girdiği her ortamda konuşması hal ve hareketleriyle de ortaya koyduğu belirtiliyor.

Ak Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın’ın Sivas’ın geleceğini şekillendiren ana aktörlerden biri olduğu bilinirken, özellikle Sivas’ta çığır açan atılımları ile anılmaya devam ediyor.

Sami Aydın’ın Başkanlığı zamanında çizdiği ufuk ile şehrin birkaç çıta atladığına parmak basan Sivaslılar, Helikopter Kazası ile seçim kazanan Ürgüp’ün ancak ve ancak Aydın’ın, projelerini devam ettirmekten başkaca bir şey yapamadığını belirtiyorlar.