KAZI KAZANLI ADAY

KAZI KAZANLI ADAY

Seçime neredeyse iki ay gibi bir süre kalmasına rağmen muhalefet bloğu olarak adlandırılan Millet ittifakının aday belirleme sürecindeki çıkmazları kamuoyunda iyiden iyiye Tİ'ye alınmaya başlandı.

Altılı masa Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için 12. kez bir araya geldi ancak saatler süren toplantının ardından yine bir aday çıkmaması şaşırtmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında seçim tarihini 14 Mayıs olarak dile getirmesinin ardından altılı masanın 12. toplantısından da cumhurbaşkanı adayı çıkmadı. Sosyal medyada Millet İttifakı'nın adayının, seçim zamanı kazı kazandan belli olacağı konuşulmaya başladı.

Pazartesi günü açıklanacağı her ne kadar da 6 liderin imzası ile duyurulsada aday belirlemede henüz net bir kararın ortaya konulmadığı 5 partinin Kemal Kılıçdaroğlu adaylığı üzerinde birleşirken İyi Parti'nin olur vermediği hatta toplantı sonrası İyi parti kurmaylarının Millet 5 ten büyüktür ibarelerini sosyal medayada paylaşmaları bu sürecin kazı kazanla belirlenecek artık espirilerinide beraberinde getirdi.



Anahtar Kelimeler: KAZANLI