KARI KOCAYA ENTERESAN KADRO

KARI KOCAYA ENTERESAN KADRO

Cumhuriyet Üniversitesindeki verilen verilmeyen ünvanlar kişiye özel kadrolar rakip siyasilerin eşlerine kadro vermeler, suç işleyenlere kadro vermeler havada uçuşurken geçtiğimiz dönem verilemeyen kadro için yine düğmeye basıldı.

Yıllara sari sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Ercüment Ayazlı ismine doçentlik kadrosunu 2 yıl önce alamamış olsada paylaşımların sahibi Ercüment Ayazlı'ya Doçentlik eşi Özlem Ayazlı'ya ise profesörlük kadrosu çıkarılmak üzre.

Dil Edebiyat Derneği yani AK Partinin kurt siyasetçilerinden Ekrem Erdem'in ilimize armağanı olan İbrahim Yasak, Bilal Tırnakçı ve Alim Yıldız üçlüsü içerisinde siyasi adımlarla Cumhuriyet Üniversitesi rektörlüğüne uzanan ve 7 yılı aşkın süredir rektörlük koltuğunda oturan geçmişte FETÖ terör örgütünün televizyonlarında programlarda yer alıp SIZINTI dergisinde yazıları olan Alim Yıldız'ın Cumhuriyet Üniversitesi rektörlüğü döneminde yaptıkları şaşkınlıkla karşılanmaya devam ediyor.

Dünkü haberimizde Feridun Yaya ismine sahip çıkarak Üniversitede ihale birimine oturtması, CHP milletvekili Ulaş Karasu'nun eşine kadro vermesi, akrabalarını vakıf başta olmak üzere yerleştirmesi, yine hakkında soruşturma başlatılan bir Vali Özel Kalem müdürüne kurumunda kucak açması, Eşeklerle siyasete girip AK Parti il siyasetinde basamakları koşar adımlarla çıkan Ahmet Kuzu'nun eşini mumla arayarak üniversiteye Araştırma birimine getirmesi gibi akla durgunluk veren eylemlerine devam eden Rektör Alim Yıldız'ın 2010 yılı ve sonrasında AK Parti kurucusu, Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bir çok konuda paylaşımları olan Ercüment Ayazlı'ya doçentlik kadrosu'nun yanında prensi Hakan Yekbaş'ın bölümünte yer alan eşi Özlem Ayazlıya ise Profesörlük kadrosu verecek olması devletinin ve milletinin yanında olmaktan başka bir suçu olmayan onlarca akademisyenin haklarının yıllarca verilmemesi şehrin ve siyasetin her kademesinde büyük yankı buldu.

Yapılan paylaşımlarla ödüllerini alan eşler ünvanlarına kavuşacak. Alim Yıldız'ın ise bu paylaşımları ödüllendirmesi siyaseten şehrin AK Partili önderlerinin cevap vermesi gereken bir konu olacak.

Bunun yanı sıra Eşlerin ünvanlarına karşı oldukça cüretkar olan Alim Yıldız yine karı koca olan Gamze Fahriye Pehlivan ve Erdener Pehlivan isimlerinede doçentlik ünvanı verecek.

 

 



Anahtar Kelimeler: KOCAYA ENTERESAN KADRO