Kardan Adamın Krallığı Güneş Çıkana Kadardır.

Kardan Adamın Krallığı Güneş Çıkana Kadardır.

Şehrin seçilmiş emanetçisi olarak il genel meclis başkanı ve seçilmiş bacanaklardan bir tanesi olan Hakan Akkaş'ın ve çok güvendiğimiz Vali Şimşek'in elini kolunu bağlayan ne! Biz biliyoruz ya siz...

Kar, doğanın en güzel hediyelerinden biridir. Bembeyaz örtüsüyle dünyayı bambaşka bir hale getirir.
Lapa lapa yağan kar, yaşamsal bir hediyedir.
İnsanın İçimde naif duygular uyandıran beyazlıktır kar. 
Kar saflıktır, yürek temizliğidir.
Kar bütün çirkinlikleri örter..
Kar bütün pisliklerinizi kapatıp sizi kar kralı yapabilir.
Ama unutmayın.
Kardan adamın krallığı güneş çıkına kadardır.
Kar çok güzel bir görsellik oluşturur, yıldız dağı kış sporları turizm merkezine, kar yağdıktan sonra sizde bunu çok iyi kullanıp bir birinden güzel görselleri kamuoyu ile paylaşarak tüm becerisizlikleri ve pislikleri kapattık sandınız.
Onlarca yerel ve genel basın yayın organlarında çıkan yıldız dağı kış sporları turizm merkezi ile ilgili eleştirel haberden sonra pişkin pişkin kar tanelerinin güzelliğini kullanarak makyaja devam ettiniz..
Kayak merkezini elinizden kaçırmamak için,
8 yıldır açamadığınız p4 pistini artık şimdi her gün açıyorsunuz.
Pistler harika elinize emeğinize sağlık.
Kar yağdı bütün pislikleri kapattı sanıyorsunuz, Ama yakında o karlar eriyecek ve bütün pislikler tekrar ortaya çıkacak.
Bu yıl stratejik hatalarınız yüzünden, müşteri bulamayınca 10 yıldır bir tane dahi resmini paylaşmadığınız sporcuların resimlerini paylaşmaya başladınız kayakçılar bunu dillendirince onu da kesmek zorunda kaldınız.
Mesai saatinde kayak yapan personelin fotoğraf ve videolarını müşteri havasında sezon boyu yayınladınız. Bu konuda dünyada teksiniz personeli mesai saatinde kayak yaptırtan, personel ile dağ tanıtım videosu yapan, personel ile belgesel çekimi yapan tek işletme.
Yıldız dağına, büyük ilgi var doluluk yüzde yüz deyip üst düzey il yöneticilerini aldatmak için ilgili ilgisiz her şeyi reklam için kullanmaya çalıştınız.
Hatta genel medyada eleştirel haber olan bilet kuyruğunun kalabalığını dahi doluluk var algısı yaratmak için kullandınız.
Reklam verdiğiniz basın yayın organlarına bedel ödetip, yüzde yüz dolu diye yalan haber yaptırıp kamuoyunu ve yetkilileri aldattınız.
Son keşfiniz de asli görevi dağda çalışmak olan personele kayak kaydırıp onların resimlerini videolarını müşteri havasında servis etmek oldu.
Ülkemizdeki tüm kayak merkezlerinde halen büyük konserler, birbirinden farklı aktiviteler ve dünya şampiyonları ve bu ayardaki etkinlikler yapılırken siz sessiz sedasız zaten olmayan işletmeyi minimum düzeye düşürdünüz.
Yani ülkemizdeki kayak merkezleri arasında sezonu en son siz açıp, sezonu da ilk kapatan siz oldunuz.
Alkışlar size, 
Ama unutmayın...
Tüm bu yaptıklarınız kızak pistini Aralık başında açıp, kayak pistlerini Türkiye'deki kayak merkezleri içerisinde en sona 20 Ocak’ta açtığınız gerçeğini değiştirmez.
Tüm bu yaptıklarınız 7 milyon Euro luk M 3 mekanik tesisini çürümeye terk ettiğiniz gerçeğini değiştirmez.
Milyon değerindeki kütük kafeleri çürümeye terk ettiğiniz gerçeğini değiştirmez.
Sağda solda bodrum katlarında çürümeye terk ettiğiniz araç ve gereçleri yok oluşu, gerçeğini ortadan kaldırmaz.
Sezon boyunca pistlerde kayakçı sayısının 30 u geçmediği gerçeğini değiştirmez.
Sezon boyunca gece kayağında 5 i personel 10 kişinin kayak yaptığı gerçeğini ortada kaldırmaz.
Kayak merkezinin yapılışının 10 yıl kutlamasını 4 JAK,4 personel 21 kişi ile yaptığınız gerçeğini ortada kaldırmaz.
Sporcuları
7 yıl abdest haneye, son olarak farelerin koşturduğu pislik içindeki kaloriferi yanmayan bodrum katına mahkûm ettiğiniz gerçeğini ortadan kaldırmaz.
Bunu sorumlusu biz değiliz diyemezsiniz çünkü çocukların barınmaları için ORAN kalkınma ajansından alınan parayı siz başka işlere kullandınız.
Sezon sonu LNG gaz tankındaki gaz kullanılmaz ise yazın havaya uçacak, makyaj için sporcuların bulunduğu binanın kaloriferini son günlerde göstermelik yakmaya başladınız.
Bu taktikleriniz bayatladı. 
Evet, yaptığınız işlere at gözlüğü ile bakarsanız son günlerde çok güzel renkli görüntüler var.
Siparişle oluşturulan kalabalıklar görseller gibi.
Sizin tek derdiniz var, makyajla yetkilileri aldatıp, her şey yolunda havası verip özelleştirmeyi engellemek ve işletmesini beceremediğiniz, trilyonluk tesisin yok olma pahasına da olsa elinizde şirketinizde kalmasını sağlamak.
8-10 yıldır yaptığınız gibi.
Kış sporları Eğitim merkezini restoran yapıp destekçinize raks ettirdiniz, merak etmeyin tarih sayfalarında yerinizi aldınız.
Şimdi sağda solda anlatıp durun ben yapmadım Vali talimat verdi diye.
Yüce adalete bunların hesabını bir gün vereceksiniz.
Sizi siz yapan kayak merkezine ve kayak sporuna Sivas a size güvenip trilyonluk tesisleri size emanet eden iradeye ihanete devam edin.