KARA'DAN ALTUN'A

KARA

Sıradan ciddi olmayan meseleleri buraya tasıma gibi gazetecilik anlayışımız hiç olmadı eğer ki bu haber konusu ise dikkatleri bu haber üzerine çekmek istememizdendir. Peki kimdir bu Altun?

Evet konu Mustafa Altun kimdir? Hangi işletmenin yöneticisiyken Buruciye A.Ş müdür olarak geldi? CV deneyimleri tecrübeleri önceki çalıştığı yerler nerelerdir? Buruciye A.Ş kendi projesi olarak ne katmıştır? il özel idaresinin yatırım diye ortaya koyduğu projeler hariç.Buruciye nın göneticisi olduğu günden beri şirketin mali durumu kar ve zarar bilançosu nedir? Devletin ne kadar parası bu şirkete aktarılmış bu parayla kuruşu kuruşuna neler yapmıştır? Müdür olmadan öncesi ve sonrası yakınlarının, kendisinin mal varlığı nedir? Ne olmuştur?Maaş ne kadar almaktadır? Buruciye ye bağlı olan kültür A.S ,Süt yoğurt imalatı ve Tarım buraların ekonomiye katkıları nedir? Günlük üretim ve satış durumu nedir?

Yıldız Dağı na milyarlarca devlet yatırım yaptı kayak turizm spor üzerine hizmet vermek Sivas a hem istihdam hemde katma değer katması amaçlandı.Yönetimi boyunca hiç hayatında turizm kültür Spor ve işletmeciliği olmayan Mustafa Altun hangi meziyetleri bu kampüsün idareciliğilini yaparak gelişmesi için  kararlar almıştır ?

Çok önemli başarıları olan veya başka iş yerinde göstermiş olduğu  performans üzerine mi Buruciye A.Ş görevlendirilmistir?

Yoksa abilerinin sayesinde mi bu makama getirilmiştir?

Yıllardır Buruciye A.S nın başında çok büyük başarılar mı ortaya koyduda bu şahsiyet ten vazgecilmemektedir?

Devletin görevi denetlemek devletin imkanlarını heba ettirmemektir

Ve özellikle mal varlığı konusu Buruciye ye müdür olduktan sonra birinci dereceden akrabalarının ve kendisinin mal varlığı ne idi ne olmuştur.

Yine bu şirketin yeme içme yerlerindense spor merkezlerinde çalışsa sağlığınada iyi geleceği ifade edilmekte.

 



Anahtar Kelimeler: ' ALTUN'
halil
10.05.2023 14:54:49
ihtiyaçlı olduğum için işe müracat ettim cv bıraktım biz size döneriz dediler ne arayan ne soran oldu.Sayın Valim ALLAH rızası için bir sorun kamuda çalışan idarecilik yapan kaç kişinin yakını burda çalışmakta.benim hiç bir yerden gelirim yoktu.Ahmet KUZU beyin akrabısından tutun daha kimlerin yakınları işe alınmış bir sorun sivasta herkes buruciye nin birilerinin çifliği olduğunu biliyor zaten bir sorun kimler varmış.

Aydın Türkmen
19.05.2023 13:02:24
Mustafa Altunsu yu tanımam Sivas ta memurum. Buriciye A.Ş. güzel işlere imza atıyor. Şehrin ortasında MEVA, meydanda medrese çay bahçesi ve hamidiye deki restorant gittiğim yerlerden. Buralar şehre kaliteli hizmet sunan katma değer üreten yerlerden. Çalışan çocuklar pırıl pırıl meğerse turizm otelcilik harici kimseyi burada çalıştırmıyorlarmış kalitenin eğitim amaçlı olduğunu öğrendim. Yıldızdağına gitme imkanım olmadı. Siv Taş burayamı bağlı bilmiyorum, ürünleri müthiş, ayran yoğurt ve tereyağı SİVTAŞ gördüm mü başka marka almıyorum. sivasın marka ürünü dururken başkaya gerek yok, işletmeyi görme imkanım oldu pırıl pırıl. Hasılı bu adam (M.Altınsu) meyve vermeye başlamış, taşlamalar bundan ibaret.

Kadir
20.05.2023 12:02:39
Memur kardeşim dışarıdan gelen Mustafa abime görevini yapmışsın koşarak yanına gitmiş sındır herhalde?Bu süt yoğurt diye övdüğün yerin kar zarar durumu ve yakın zamanda ceza kesildi diye biliyorum sebebi nedir acaba? Dışardan gelen devlet memuru kardeşim kimse devetin malını heba edemez hesabınıda vermek zorunda hesap verildikten sonra sıkıntı yok.Şu işletmeler harcanan para kar zarar durumu ve Mustafa Altun un mal varlığı 1.dereceden akrabalarının açıklarsa sıkıntı yok zaten.Sizde bu kadar meyve yemeyin bağını sorun Aydın Türkmen kardesim