KADİROV Yaralı Kurtuldu

KADİROV Yaralı Kurtuldu

Rus yanlısı KADİROV´a suikast girişimi bütün dünyada konuşuluyor. Rus ve Kadirov yanlısı kaynaklar, suikastın olmadığını iddia etseler de, son üç ay içinde KADİROV´un on civarında suikast teşebbüsüne uğradığı bilgileri geliyor. ÇEÇENLER´in haklı mücadeles

 

Dünya, RUS yanlısı KADİROV´a yapılan suikastı konuşuyor. ?PUTİN´in emrindeyim, onun için canımı bile seve seve veririm? diyerek ona bağlılığını ilan eden KADİROV, gerçek ÇEÇEN Mücahitler tarafından sevilmiyor.

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye´nin sınırları ihlal eden Rus uçağını düşürmesi sonrasında soluğu efendisi PUTİN´in yanında alan KADİROV´un, Türkiye´yi küstahça tehdit etmesi büyük tepki çekmişti.

KADİROV´un geçtiğimiz Ramazan ayı KADİR GECESİ´nde Sivas Belediyesine bağışladığı 100 bin lirayı SİVAS POSTASI GAZETESİ sert bir şekilde eleştirmiş ve ?kirli paranı istemiyoruz? manşeti atmıştı.

SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin KADİROV´un kimliğini ve geçmişini ısrarla ilan etmesine rağmen, Belediye Başkanı SAMİ AYDIN ve özellikle de Başkan Yardımcısı AHMET ÖZAYDIN´ın, o parayı kabul ederek Kadir Gecesindeki yemeğe dahil etmeleri, toplum vicdanında yara açmış ve sert bir şekilde eleştirilmişti.

Kirli adamın kirli parasının neden kabul edildiği hala bilinmezken, şimdi gözler Başkan AYDIN ve Yardımcı ÖZAYDIN´ın üzerinde.

Bu parayı kabul ettiklerinden dolayı şimdiye kadar halktan özür dilemeyen AYDIN ve ÖZAYDIN´ın, KAİDROV´a geçmiş olsun mesajı gönderip göndermeyecekleri merak konusu.

 



Anahtar Kelimeler: KADİROV Yaralı Kurtuldu