İYİLER GENÇ GELİYOR

İYİLER GENÇ GELİYOR

Şehirlerdeki teşkilatlarda zayıf olan özellikle Sivas'ta istenilen seviyede bir siyasi yapı oluşturamayan İYİ Partinin aday adayı listesindeki genç isimler şehrin dikkatini çekiyor.

Siyasi arenada merkez sağ ve ülkücü kesimin oy verebileceği bir yapı oluşturmak için kurulan İYİ Parti'nin il ve ilçelerdeki teşkilatlanmalarında yaşanan sorunlar giderilemiyor. İlimizde oy oranı olarak yapılan anketlerde çok düşük seyreden İYİ Partinin aday adayı listesinde yer alan isimler ise şehirde genç oluşları ile olumlu bir etki yarattı. 

Özellikle diploma yönünden donanımlı olan 5 aday adayının 30 yaş ve altında olması şehrin siyaseti için önemli olarak görülüyor.

Listede yer alan psikolog eğitimi alan 1983 doğumlu isimler arasındaki Erdem Er'in kariyeri göz dolduruyor.

Evli ve bır kız babası olan Erdem Er; Yüksek lisans eğitimini Ankara üniversitesinde insan kaynakları yönetimi ve kariyer danışmanlığı alanında gerçekleştirirken, Boğaziçi üniversitesi ile UC Berkeley üniversitesi arasında gerçekleştirilen bir program ile, bir bölümü Amerika da olmak üzere toplam 2.yıl süre ile girişimcilik ve MBA alanındaki eğitimlerini tamamladı.


Askerliğini tabib Astteğmen olarak yapan Erdem Er;  Er holding yönetim kurulu üyesi, Ted Sivas koleji Kurucu temsilcisi ve Er otomotiv genel müdürlüğünün yanı sıra STSO meclis üyeliği görevini sürdürmekte. Psikoloji ve kariyer yönetimi konularında konferanslar veren Er iyi derecede İngilizce bilirken Dış ticaret konusunda da birikim sahibi olarak göze çarpıyor.



Anahtar Kelimeler: İYİLER GELİYOR
mehmet coşkun
27.03.2023 12:52:58
Bunlar için kendi çıkarları herzaman önde gelmiştir önde gelir.