İYİ SİVASTA VAHİM

İYİ SİVASTA VAHİM

Bir Şamanistin Tahakkümünde, bir AT hırsızının ve kaçak et tüccarının vekil belirlediği yerde durmam diyerek istifa etti.

İyi partinin iyi olamadığı Sivas'ta seçimlere sayılı günler kala parti içerisinde ki çekişmeler istifayı sonunda getirdi.

İlimizde kurulduğu günden bu yana düzgün bir yönetim anlayışının sahip olamadığı paralı vekil adaylarının öncesinde hüküm sürdüğü, sonrasında ise il teşkilatlarında ticaret sahiplerinin siyaseti kullanma hevesleri sebebiyle istenilen sonuç elde edilememeye devam ediyor.

Kişisel hırs ve çekişmeler sebebiyle İyi Parti Sivas'ta hem siyaset verimsiz kalırken hem de iç çatışma halen devam etmekte. Daha önceki il başkanlarına düzenlenen saldırı sonrasında ise mevcut il başkanının Sami Aydın'ı övmesi, önce istifa demesi sonra görev başındayım diyerek kafa karışıklığını kamuoyuna yansıtması üzerinden çok zaman geçmeden ağır itham ve suçlamalarla parti içerisinde ki yaşananları adeta dışarı dökerek istifa etti.

İstifa eden Yusuf Koç “Bir Şamanistin Tahakkümünde, bir AT hırsızının ve kaçak et tüccarının vekil belirlediği yerde durmam” derken görevinden istifa etti. 

Siyasette ülke genelinde yeni bir soluk alınmasına vesile olan İYİ partinin ilimizdeki yanlış tercihleri devam ediyor.

Özellikle Sivas kamuoyunun milletvekilliği seçimlerinde şehrin büyük sevgisini kazanmış Kaymakam ve Vali Yardımcılığı görevleri yapan aday olduğu süreçte şehir deki esen rüzgarın unutulmadığı ÜNAL COŞKUN isminin İyi parti listesinin tepesinde olması gerekliliği vurgulanırken bir yandan da dağları gezenlerin parayla bir dönem MHP de olduğu gibi liste başı olma yolunda yürüdüğü de iddialar arasında.

Şimdi gözler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'de olacak.

Sivas'ın bir önem arzedip etmediğine İYİ Parti Genel Başkanı karar verecek. Sivas kamuoyuda seçimlerde Akşener'in vereceği karara bağlantılı olarak seçimlerde oylarını sandığa yansıtması bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: SİVASTA VAHİM