İSYAN II ?KOMEDYEN DEĞİL, MAĞDURUZ?

İSYAN II ?KOMEDYEN DEĞİL, MAĞDURUZ?

İSYAN II ?KOMEDYEN DEĞİL, MAĞDURUZ?

nereye sıçacağızx

Eski sanayide bulunan tuvaletlerin yıkılmasıyla gündemden düşmeyen Hasan Şahin, bu konunun bir alay konusuna dönüştüğünü belirterek, ?8-10 dakikalık bir röportajın sadece küçük bir kısmının kullanılarak internette yeni bir klip çıkmış, film yapmışlar, fragman yapmışlar, remix yapmışlar. Biz komedyen değil, mağduruz? dedi.

Eski sanayideki tuvaletlerin yıkılmasıyla birlikte Türkiye gündemine oturan sanayi esnaflarından Hasan Şahin, amaçlarının şov yapmak olmadığını sadece mağduriyetlerini dile getirmek olduğunu kaydetti. 8-10 dakikalık bir röportajın sadece küçük bir kısmının dikkate alınmasından yakınan Şahin, gelinen noktadan memnun olmadıklarını kaydetti.

Geçtiğimiz ay eski sanayi sitesinde bulunan ve bölge esnafının kullandığı tuvaletlerin bir Pazar günü gece saat 23.00?da gizlici yıkılmasına sert tepki gösteren Şahin?in ?Nereye S..acağız? sözüyle  kısa sürede internetin en çok izlenen videoları arasına girmişti. Kısa sürede tıklanma rekorlarını alt üst eden Şahin?in videosu çeşitlendirilerek, birçok yeni versiyonu da yapılmıştı.

Sivas Belediyesi?nin bu işi zorbalıkla halletmeye çalıştığını ve esnafın mağdur olduğunu kaydeden Hasan Şahin, ?Mağduriyetimiz komediye dönüşmüştür ve biz bunun komediye dönüşmesinden hiç haz etmiyor, çok büyük üzüntü duyuyoruz" dedi.

Olayın bu noktaya gelmesinden mutluluk duymadığını belirten Şahin, "Her gün geliyoruz ki o röportajla ilgili yeni bir klip çıkmış, film yapmışlar, fragman yapmışlar, remix yapmışlar, hiç hoş şeyler değil bunlar. Bu noktaya gelmesinden mutlu değiliz. Biz şov yapmak için, internette fenomen olmak için kamera karşısına çıkmadık. Mağduriyetmizden hiç söz edilmiyor, sadece 40 saniyelik videonun üzerinde film yapılmış, fragman yapılmış. Biz Sivas`ın bu konulara gündeme gelmesini istemiyoruz" dedi.

Bu videoların sosyal medyaya alay konusu olmasından mutsuz olduğunu belirten Şahin, "İnternetten bu videoyu paylaşan arkadaşlara da sesleniyorum. Artık öyle bir şey yapmasınlar. Sivas`a ve Sivaslıya yakışmıyor bunlar. Böyle gündeme gelmek esnaf olarak bizlere yakışmıyor. Zaten videonun kaldırılması için de gerekli müracaatta bulunacağım" diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0