İŞTE MEYDAN İŞTE KARADAĞ

İŞTE MEYDAN İŞTE KARADAĞ

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği görevinden istifa ederek, MHP?den Zara Belediye Başkanlığı için aday olan Muzaffer Karadağ, seçim çalışmaları kapsamında önceki gün binlerce kişinin katıldığı bir miting düzenledi. Zara halkının büyük desteğini alan Karada

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği görevinden istifa ederek, MHP’den Zara Belediye Başkanlığı için aday olan Muzaffer Karadağ, seçim çalışmaları kapsamında önceki gün binlerce kişinin katıldığı bir miting düzenledi. Zara halkının büyük desteğini alan Karadağ, burada yaptığı konuşmada yapamayacağı hiçbir şeyin sözünü vermediğini belirtirken, söz verdiği her çalışmayı Zara’yı daha ileriye götürebilmek için gerçekleştireceğini vurguladı.

Yaptığı her etkinliği miting havasında geçen Zara MHP Belediye Başkan Adayı Muzaffer Karadağ seçim çalışmaları kapsamında önceki gün ilk Meydan konuşmasını yaptı. Zara İçin El Ele mitingine, Seçim Bürosundan miting yapılacak olan çarşı meydanına kadar binlerce bayan ve erkekten oluşan uzun bir kortejle yürüyen Muzaffer Karadağ meydanda da büyük bir coşku ve kalabalıkla karşılandı.

Mitinge önce Belediye Meclis Üyelerinin tanıtımıyla başlandı. Daha sonra konuşan MHP İlçe Başkanı Bahadır Tuğhan Mutlu, İşte meydan, işte kadro, işte Başkan diyerek sözlerine başladı.

Seçim maratonunda iddialı olduklarını dile getiren İlçe Başkanı mikrofonu Belediye Başkan Adayı Muzaffer Karadağ’a bıraktı. MHP Zara Belediye Başkan Adayı Muzaffer Karadağ, konuşmasına geçtiğimiz yerel seçimlerde hazin bir helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu’nu anarak başladı.

İlimizin yetiştirdiği değerli insanlardan olduğunu belirten Karadağ hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet diledi. Daha sonra her fırsatta dile getirdiği Zara Sevdasını binlere haykıran Karadağ, iktidar partisinin Belediye’yi alırsa şu hizmetler gelir alamazsa hizmet gelmez şeklindeki söylentilere de sert cevaplar verdi.

 “Bakan devletin bakanıdır, Vekil milletin vekilidir, İktidar memleketin iktidarıdır” diyen Karadağ,  ayrıca devlet bütçesinden gelecek ödenekler haricinde Belediye’nin kendi üretim alanlarını da geliştireceğini dile getirerek, “Bu konuda ilçemiz Zara niye bir Beypazarı gibi olmasın” dedi.

Sadece devlet ödeneğine güvenerek belediyecilik yapılmaz diyen Karadağ en büyük gücünün Zaralılar olduğunu ifade ederek Zara’yı daha ileriye götüreceklerini, imrenen değil imrenilen bir ilçe olacaklarının sözünü verdi.

Karadağ, “Yapamayacağım hiçbir konuda size söz vermedim, ben yapamayacağım, olmayacak işlerin vaadiyle gençleri kandırıp, umut verip duygularını istismar etmeyeceğim” dedi.

Konuşması sık sık slogan ve alkışlarla kesilen Karadağ konuşmasının ardından yine Zaralılarla birlikte yürüyerek meydandan ayrıldı. Binlerce kişinin katıldığı miting için Zaralılar, “Bugüne kadar Zara böyle bir kalabalık görmedi” dedi.