İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞTI KAZANDI

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞTI KAZANDI

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞTI KAZANDI

Sivas spor İstanbul büyük şehir deplasmanında tabi bana göre bu deplasman değil ve bu maçta 2-0 yenildik. Maçın başlarında özellikle ilk ondakikalık bölümde İstanbul büyük şehre karşı bariz bir üstünlüğümüz vardı bu dakikadan sonra rakibimiz ilk önce oyunda dengeyi kurdu daha sonra oyunda üstünlük sağlayarak sağdan soldan yaptığı ataklarla Sivas spor kalesinde gol aradı ve gollü pozisyonları kaçırdı bu anlarda rakibimize karşı sahada hiçbir varlık gösteremedik gerçekten İstanbul büyük şehir takımı puan olarak altlarda ama çok kalitelibir takım çok iyi oyunculara sahip özellikle çok kaliteli bir kalecisi var defansta yaptığımız her maç olduğu gibi inanılmaz hatalar sayesinde İstanbul büyük şehre ne yazıkki 2-0 yenilerek istikrarsız bir görüntü çizdik geçen hafta oynadığımız kayseri spor maçındada 4-0 öne geçtikten sonra rakibimize verdiğimiz pozisyonlarla 4-2 yenilmiştik kayseri maçının 2. Yarısındada İstanbul maçındakigibi benzer hatalar yapmıştık.

Bir ay önce yazdığım bir yazımda Sivas sporun mutlaka çok kaliteli bir kaleci transferi yapması gerekmektedir diye yazmıştım hatta transfere en fazla parayı bu bölgeye kullanmak lazım demiştim kesinlikle Sivas spor mutlak ama mutlak bir kaleci transferi yapması lazım hatta şimdiden bu transferin bitme aşamasında olması gerekmektedir Navratilin yanına kaliteli , çabuk topu defanstan iyi oyuna sokan bir savunma oyuncusunun birde orta saha ve hücum bölgesine transferler yapılması lazım.

Ne yazıkki Sivas spor inişli çıkışlı bir grafik gözlenmektedir hala bir istikrar takım olarak yakalayamadık mesela bu hafataki Galatasaray maçında nasıl bir oyun sergileyeceğimizi tahmin edemiyorum dediğim gibi hala takımımız bir seri yakalayamadı.

Bu hafta oynayacağımız Galatasaray maçında inşallah 3 puan alıp muhtemelen soğuk kış gününü futbolcularımız sıcağa dönüştürüri.

EROL YÜZBAŞIOĞLU



Anahtar Kelimeler: 0