İŞÇİ DOSTU BAŞKANDAN REKOR ZAM

İŞÇİ DOSTU BAŞKANDAN REKOR ZAM

Mehmet Sabit Karataş hizmet budur dedi... Hizmet İş Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek ve Başkan Yrd. Gürsel Ada'nın katılımı ile imzalanan protokol doğrultusunda en düşük işçi maaşı 22.000 Türk Lirası oldu.

Yıldızeli Belediyesi kadrolu işçi maaşlarına; %81 oranında zam yaptı.

Hizmet İş Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek ve Başkan Yrd. Gürsel Ada'nın katılımı ile imzalanan protokol doğrultusunda en düşük işçi maaşı 22.000 Türk Lirası oldu.

Belediye Başkanı  Mehmet Sabit Karakaş asgari ücret oranının belli olmasından sonra şirket çalışanlarımızın maaşlarında iyileştirme yapılacağını duyurdu. 

-Yıldızelinin makus tarihini değiştirmek içi n gece gündüz çalışan Sabit Karakaş çok kısıtlı bütçe ile Yıldızelin yıllardır çözülemeyen sorunlarını tek tek çözen Sabit Karakaş’ın                         ilçenin alt yapısını değiştirmesi  ilçede hayvancılığın gelişmesi için bölgenin ikinci büyük Hayvan pazarını ilçesine kazandırması  ilçenin  üst yapı çalışmalarını  gelişmiş iller seviyesine çıkaran en önemliside ilçeye Doğal Gazın gelmesini gerçekleştirdi bu ve benzeri onlarca hizmeti çalışkanlığı dürüst yapısı halkının sevgisini Kazanan Sabit Karakaş ın ismi Sivas Halkı tarafından Sivas Belediye Başkanlığı icinde geçiyor ve eğer Aday gösterilirse Sivas Belediye Başkanlığında Çok Başarılı olacağı konusunda herkes hem fikir.

Şahsına değil millete hizmetle ismini duyuran Sabit Karataş'ın bu özverisi ilimiz seçilmişlerine örnek olarak gösterilmeli.



Anahtar Kelimeler: DOSTU BAŞKANDAN REKOR