HİMMETLİ BULUŞMA

HİMMETLİ BULUŞMA

Buruciye AŞ'nin faliyetlerinin ve Buruciye A.Ş. Müdürü Mustafa Altun ismi sorgulanırken yine ismi sorgulananan Himmet Taşpınar'da Buruciye A.Ş. bünyesine katılıyor.

Mehmet Kara ekibiyle Hakan Şükür'ü makamında ağırlayarak açılışlar yaptıran belediye başkanı Doğan Ürgüp döneminde Özbelsan'da görev başı yapan ve daha sonra İl Genel Sekreteri görevi yapan Salih Ayhan tarafından Buruciye AŞ bünyesine katılan daha sonra hızlı tırmanışla Buruciye A.Ş'nin başına geçen Mustafa Altun'un müdürlük makamına yine Salih Ayhan'ın prensi daha önce Vali Ali Kolat döneminde Buruciye Medresisindeki görevinden alınan fakat Salih Ayhan'ın genel sekreterlik dönemiyle yükselişe geçen Himmet Taşpınar isminin geleceği iddiları gündeme bomba gibi düştü.

Özellikle hem kurum içeresinde hem de şehirde Buruciye A.Ş içerisinde özellikle eski dönemlerde yapılan akçeli işlerin ortaya dökülmemesi hemde eski Vali Salih Ayhan'ın prensi Himmet Taşpınar'ın açıkta kalmaması için böyle bir değişim olacağı dile getirilirken, daha önceki yazılarımızda belirtilen şirketle ilgili büyük yanlışların kişilerin şahsi çıkarları doğrultusunda iş yapmaları gibi konuların, bazı kurum idarecilerinin bu şirket tarafından beslendiğine yönelik iddiaların ortada dolaşması gibi sebeblerden dolayı aynı dönemin isimlerinin aynı yerde buluşmasının sebebi olarak gösteriliyor.

Bunun yanında özellikle bu iki isminde hem kendi hemde yakınlarının mal varlıklarının bu süreçlerde ne kadar artığının araştırılması gerekliliğide kamuoyunda vurgulanıyor.



Anahtar Kelimeler: HİMMETLİ BULUŞMA
kazım güleğlen
26.09.2023 09:08:31
sivas ta insan idareci yokmuda hiç durmadan bu insanlar gündemde çokmu elzem çokmu başarılılar da hala bir göreve getirilmeleri düşünülüyor.

kemal
27.09.2023 13:58:08
buruciye iştiraklerinin durumu ortada

mehmet coşkun
29.09.2023 08:40:07
RECEP TAŞPINAR sidaşta maşallah pek imarlı akçeli işlerle ilgileniyor abileri onu kanatları altına aldılar.Bu da himmet efendinin abisi sivas bu isimleri çok konuşacak gibi.

Mahmut hoca
30.09.2023 00:58:12
Sivas'ta başka şirket yok mu