HEYECANIYLA AŞKIYLA YOLA DEVAM

HEYECANIYLA AŞKIYLA YOLA DEVAM

İlimizde Ak Parti Teşkilatlarında en uzun İl Başkanlığı görevini yürüten ve önümüzdeki seçimler için Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Burhanettin Kuru, aday adaylığı yarışında kaybetmesine rağmen, önümüzdeki yerel seçimler için mevcut Belediye Ba

İlimizde Ak Parti Teşkilatlarında en uzun İl Başkanlığı görevini yürüten ve önümüzdeki seçimler için Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Burhanettin Kuru, aday adaylığı yarışında kaybetmesine rağmen, önümüzdeki yerel seçimler için mevcut Belediye Başkan Adayı Sami Aydın lehine çalışmalarını hız kesmeden devam ettirirken, adeta kapı kapı dolaşarak destek talebinde bulunuyor.

Eski Ak Parti Sivas İl Başkanı ve Belediye Başkan Aday adayı olan Burhanettin Kuru, Belediye Başkan adaylığında mağlup olsa da yerel seçim sürecinde Ak Parti lehine çalışmaktan geri kalmadı.

AK Parti teşkilatında ilimizde en uzun İl Başkanlığı görevini ifa eden Kuru, görev süresi boyunca da gerek parti içerisinde teşkilatlaşma konusunda gerekse şehre kaktı konusunda önemli başarılara imza attığı bir dönemi geride bıraktı.

30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için Sivas Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Kuru, bizzat Başbakan Erdoğan’ın müsaade göstermesine rağmen adil bir yarış olması nedeniyle İl Başkanlığı görevinden de istifa etmişti.

Aday adaylığı sürecinde çok çalışmasına rağmen aday gösterilmeyen eski İl Başkanı Burhanettin Kuru, önümüzdeki yerel seçimler için çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriliyor.

İl Başkanlığı döneminde azmi ve çalışma hırsıyla Sivas için önemli çalışmalara imza atan ve Ak Parti Teşkilatı içerisinde birlik ve beraberlik ruhunu yeniden ateşleyen Kuru, ilk günkü hizmet aşkıyla çalışmaya devam ediyor.

AK Parti iktidarı için Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın lehine adeta kapı kapı gezerek oy toplamaya devam eden Kuru, Ak Parti Teşkilatları içerisinde de takdir ediliyor.

Aday gösterilmemesinin ardından kamuoyunda Kuru’nun Ak Parti Teşkilatlarıyla arasının bozuk olduğu dillendirilmeye çalışılsa da Burhanettin Kuru’nun gerek teşkilatlar lehine, gerek Sivas’ın lehine gerekse mevcut Belediye Başkan Adayı Sami Aydın’ın lehine seçim çalışmalarını sürütmeye devam ediyor.