HER VEKİL VE BAKAN ONLAR GİBİ OLSA

HER VEKİL VE BAKAN ONLAR GİBİ OLSA

Ak Parti hükümetine yönelik olarak yapılan 17 Aralık operasyonunun ardından Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem?in Başbakan Erdoğan?ın destekleyerek arkasında durmaları takdirle karşılanıyor. Onca Bakan ve Mil

Her Vekil ve Bakan Onlar Gibi Olsa…

ERDOĞAN BİR ERDOĞAN DAHA OLUR!

Ak Parti hükümetine yönelik olarak yapılan 17 Aralık operasyonunun ardından Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’in Başbakan Erdoğan’ın destekleyerek arkasında durmaları takdirle karşılanıyor. Onca Bakan ve Milletvekillerine örnek gösterilen Yılmaz ve Erdem, yaptıkları açıklamalarla olayların iç yüzünü ortaya koyarken, cemaati de yerden yere vurmaya devam ediyorlar.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz Aralık ayında yapılan operasyonların ardından yerel seçim çalışmalarını katıldığı mitinglerle sürdürüyor.

Konuşma yaptığı bütün mitinglerde cemaati yerden yere vurarak, yapılanların kendilerini düşürmeye yönelik olduğunu vurgulayan Başbakan Erdoğan, 17 Aralık operasyonunu ve cemaatin iç yüzünü halka açıklamaya devam ediyor.

Erdoğan’ın bu dik duruşuna en büyük destek ise Sivaslı siyasilerden geliyor. Özellikle Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’in Başbakan’ın bu haklı mücadelesinin yanında dik durup, yaptıkları açıklamalarla desteklerini sürdürüyor.

Gerek Milli Savunma Bakanı Yılmaz, gerekse Genel Başkan Yardımcısı Erdem, Sivas ile birlikte hangi ilde bir programa katılsalar, Ak Parti hükümetine yönelik yapılan saldırıların iç yüzünü kamuoyuna açıklamaya devam ediyorlar.

Diğer Bakan, Milletvekilleri ve Teşkilat mensuplarının da Yılmaz ve Erdem gibi gerçeklerle kamuoyuna bilgi vererek, AK Parti hükümeti ile birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durmaları halinde AK Parti’nin hiçbir zarar görmeksizin bu yaşananlardan galip çıkacağı belirtiliyor.

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, sosyal medyada yayınlanan kasetlere sahte para örneğini vererek, “Sahte para vardır biliyorsunuz, sahte paranın bir fonksiyon görmesini isteriz. Nedir o? Sahte paranın fonksiyonu gerçek para gibi algılanmasını isterler. Bu sahte parayı da herkes ayırt edemez, doğru mudur? Onun için piyasada dolaşır, şimdi bunlar da bilhassa insanların inanması için kurgulanmış ve üretilmiştir. Dolayısıyla biz ne dersek diyelim inanmak istedikleri gibi inanırlar. Biz hükümetimiz biliyoruz milli geliri üç katı artırdık, kişisel gelirleri üç kat artırdık, 80 yılda yapılamayan hizmetler iktidar döneminde geldi. Bu iktidar birilerini rahatsız ediyor.

Bu coğrafyada Türkiye’nin görüşü alınmadan bir başka şey yapılamayacağı gerçeği birilerini rahatsız ediyor. Yabancı basında, `Arap Baharı’ndan en karlı çıkan Türkiye` diye bir başlık vardı. İşte bu Arap Baharı`ndan Türkiye’nin kazançlı çıkması istenmiyordu. Bu coğrafyada söz söylemesi istenmedi, bunun da bir lideri var. Kervan yürür ama önde gideni vardır. İşte bu önde gideni tasfiye etmeye yönelik ve milleti de bu yönde inandırmaya yönelik kasetlerdi. Ben aziz milletimin geçmiş yıllardaki iktidarların 80 yılda yapılanın 3 katını yapan bir iktidarın liderine sahip çıkacağını düşünüyorum çünkü gecesi gündüzü yok. Bir hafta yedi tane miting yapıyor, sabah bir yerde, akşam bir yerde. Allah herkesin emeğine göre verir. İnşallah millet 30 Mart’ta Başbakanımızı desteklediklerine inanacaklardır. Dolayısıyla sahte paraya kanmasınlar” şeklinde konuştu.

Önceki gün AK Parti kadrolarının kıymetinin bilinmesi gerektiğini vurgulayan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ise şu ifadeleri kullanmıştı:

“Birileri iftira edebilir, ediyor da zaten. Bir cemaat, cemaatçiliği bıraktı siyaset yapıyor. Siyaset yapacaksan gel parti kur, projelerini koy, siyaset yap kardeşim. Öyle `birilerinin açıklarını arayayım`, `onu madara edeyim`, bu İslami değil. Farz edelim hata yaptı birileri. Bunu afişe etmeyeceksin kardeşim. Zarar veriyorsun sen bu partiye. Ülkene zarar veriyorsun. Savaş malzemesi yapmanın anlamı yok. Şimdi imkânlarını kendi ülkesine yönelten cemaat kusura bakmayın ama bu ülkeye kötülük yapıyor. Bunu zaman içerisinde göreceğiz."