HER TÜRLÜ İŞGALE KARŞI MİLLET TOP YEKÜN DİRENECEKTİR

HER TÜRLÜ İŞGALE KARŞI MİLLET TOP YEKÜN DİRENECEKTİR

Milletten güç alarak hizmet eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yerel seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Sivas?a gelirken, milletten uzak kalarak kaçak güreşen, seçilip memleketini unutan, bir sonraki dönemi Genel Merkez?deki ağabeylerinde arayan, şeh

Erdoğan Yüreğiyle, İstiklal Mücadelesinde

Milletten güç alarak hizmet eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yerel seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Sivas’a gelirken, milletten uzak kalarak kaçak güreşen, seçilip memleketini unutan, bir sonraki dönemi Genel Merkez’deki ağabeylerinde arayan, şehirde seçimden önce de kabul görmeyen ve halende kabullenilmeyen Ak Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Ali Turan da fırsattan istifade mitinge katılacaklar.

Paralel yapıyla mücadele için "İstiklal mücadelesi veriyoruz" diyen Başbakan Erdoğan, bu mücadelenin en önemli ayağı olarak gördüğü 30 Mart seçimleri için startı Sivas`tan verecek. 21 Şubat`ta planlanan start için Sivas`ın Mustafa Kemal`in önderliğindeki İstiklal Savaşı ve bağımsızlık mücadelesinin mihenk noktalarından biri olması nedeniyle seçildiği belirtiliyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın adlandırmasıyla gündemde olan cemaatin yani ağabeylerin oluşturduğu yapının dış güçlerle ittifak yaparak devleti ele geçirmek için başlattığı operasyonlara karşı ilk hamlesini yapacak olan Erdoğan, bağımsızlığın kabullenilmediği Milli Mücadele’nin başladığı şehirde “İstiklal Mücadelesi”yle start verecek.

Bulunduğu konum gereği gerek ülke genelinde gerekse yurt dışında önemli çalışmalara imza atan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da yerel seçim startının verilmesiyle birlikte ilimizdeki mitingde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındaki yerini alacak.

Göreve gelmesinin ardından önemli çalışmalarla adından söz ettiren Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, yoğun programlarına rağmen hemen her hafta sonu ilimizde bir takım ziyaretlerde bulunarak yapılan çalışmaları yerinde incelemesi ve gerektiği yerde gereken desteği sağlamasıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Yine görevi gereği sürekli yurt dışı seyahatlerinde bulunan Ak Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan da İstiklal Mücadelesi’nin startının verildiği ilk mitingde ilimizde olacak.

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) nezdinde Türk Delegasyonu Başkanlığı görevi itibariyle Avrupa’da yaptığı birçok çalışmada öncülük yapan Memecan da her fırsatta ilimizde çeşitli temaslarda bulunarak verdiği desteklerle gündeme gelmeye devam ediyor.

Bununla birlikte seçildikleri günden bu yana memleketleri için neredeyse hiçbir faydasının olmadığı belirtilen Ak Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Ali Turan da fırsattan istifade ederek mitingdeki yerlerini almaları bekleniyor.

Bilindiği gibi söz konusu isimler son genel seçimlerde Sivas kamuoyunda da kabullenilmemişti. Ak Parti Genel Merkezi’ndeki ağabeylerinin de desteğiyle vekillik koltuğuna oturan Milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Ali Turan halen olsun kamuoyunda istenilmeyen adam olarak ilan edilmeye devam ediyor.

Seçildikleri günden itibaren şehre hiçbir katkısının olmadığı dile getiren bu isimlerin sadece ve sadece yaz aylarında düzenlenen festival ve şenliklerde protokoldeki yerlerini almaları da tepkilerin artmasına neden oluyor.

Yeni dönemde de koltuklarını garanti altına almak isteyen bu iki vekilin yine Genel Merkezdeki ağabeylerinin yolunu tutacağı bilinirken, Başbakan Erdoğan’ın düzenleyeceği mitingde protokoldeki yerlerini almaları bekleniyor.