HEDEF ÜRETEN BİR SİVAS!

HEDEF ÜRETEN BİR SİVAS!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Kürşat Ergün 30 Mart?ta yapılacak yerel seçim çalışmalarını devam ettiriyor. Ziyaretler kapsamında vatandaşa projelerini anlatmaya devam eden Dr. Ergün, ?Sivas?ı üreten bir Sivas haline geti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Kürşat Ergün 30 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmalarını devam ettiriyor. Ziyaretler kapsamında vatandaşa projelerini anlatmaya devam eden Dr. Ergün, “Sivas’ı üreten bir Sivas haline getireceğiz, göç veren değil göç alan, insanların huzurlu mutlu yaşadığı, işsizliğin son bulduğu bir şehir haline getireceğiz” dedi.

Yerel seçim çalışmalarını hızla devam ettiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Kürşat Ergün bu kapsamda hayata geçireceği projelerini anlatmaya devam ediyor.

Daha önce de gazetemize özel açıklamalarda bulunarak mevcut Sivas Belediyesi yönetimini sert dille eleştiren MHP Belediye Başkan Adayı Dr. Ergün, “Sivas’ı üreten bir Sivas haline getireceğiz, göç veren değil göç alan, insanların huzurlu mutlu yaşadığı, işsizliğin son bulduğu bir şehir haline getireceğiz” dedi.

Uzman kadrosu, genç ve dinamik yapısı ile dikkatleri çeken ve en son yapılan kamuoyu anketlerindeki oy artışıyla da dikkatleri üzerine çeken MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Kürşad Ergün çok kapsamlı seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

Ergün bu kapsamda daha önce 5 yıl hekim olarak hizmet verdiği Alibaba Bölgesinde bir kahvehane toplantısı bir de ev toplantısı gerçekleştirdi.

Yakın tanıdığı bölge halkının sıkıntılarına çare olacak projeler geliştirdiğini ve bu bölgenin sıkıntılarını en iyi kendisinin bildiğini ifade eden Ergün, “5 yıl boyunca Alibaba Sağlık Ocağında sizlere hizmet etmeye çalıştım. Bu süre zarfında çok yakın aile dostluklarım, çok iyi ilişkilerim oldu. Şimdi ise Belediye Başkanı adayı olarak karşınızdayım. Bu bölgenin sıkıntılarını biliyorum ve çözümü için tüm hazırlıklarımızı uzman bir kadro ile tamamladık. Nasip olur desteklerinizle kazandığımız vakit tüm sıkıntılarını bir bir çözmeyi bir kardeşiniz olarak sizlere taahhüt ediyorum” dedi.

Kahvehane toplantısında bir vatandaşın “Başkanım 50 yıldır her yere bir şeyler yapılıyor Alibaba hala aynı hiç değişmiyor. Gelen bir kaldırım yeniliyor, asfaltı yeniliyor bu” sözleri üzerine Ergün “İnanın bizlerde bu durumdan muzdaribiz. Anlatmaya çalıştığımız konu bu. Sivas’ın ihtiyacı sadece park bahçe veya asfalt yenileme değil. Bu bölgeye köyünü terk edip gelen, ilçesini terk edip gelen insanlarımızı tanıyorum. Niye geldiler? Çocuklarını okutabilmek ve iş umudu ile geldiler” dedi.

“Peki, biz bu insanımızın sorunlarını çözebildik mi? Veya beklentilerine cevap verebildik mi? Kesinlikle hayır? “ diyen Ergün sözlerini şöyle sürdürdü:

“Nasip olup kazandığımız vakit Sivas’ı; Üreten Bir Sivas haline getireceğiz, göç veren değil göç alan, insanların huzurlu mutlu yaşadığı, işsizliğin son bulduğu bir şehir haline getireceğiz” dedi.

Göreve geldiğinde yapmayı planladığı projelerin animasyon görüntülerini de katılımcılara izleten ve bu esnada projelerini anlatan Ergün bölge halkının büyük desteğini aldı.