GURURLARIMIZI GÜL AİLESİ KARŞILADI

GURURLARIMIZI GÜL AİLESİ KARŞILADI

Dünyanın 1 numarası ve 3 kupayla ülkemize dönen Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımımızı yani gurur kaynağımız kızlarımızı Vali Gül, Eşi ve kızları karşıladı. Yurda, Gül'lerle giriş yaptılar.

Şehrimizdeki hem kaymakamlık hemde valilik döneminde önemli izler bırakan devlet adamlığının yanında, beyefendiliği ve hakkaniyetli kişiliği, güleryüzlü eşi ve kızlarıyla Vali Davut Gül ülkemize Cumhuriyetin 100. yılında büyük gururlar yaşatan televizyon başında mutluluk kaynağımız olan Türkiye Kadın Milli Voleybol takımını güllerle karşıladılar.

İstanbul Valiliği yapmakta olan Davut Gül ve ailesi; önce milletler ligini kazanan sonra Avrupa şampiyonluğunu kazanan son olarak olimpiyatlar için Japonya'ya giden ve 7 maçta 7 galibiyet alarak dünya kupasınıda kazanan Türkiye Kadın Milli Voleybol takımının yurda girişinde büyük bir coşku ve kutlamayla karşılama gerçekleştirdiler.

Vali Davut Gül; “Milli gururumuz olan Filenin Sultanlarını ailecek karşıladık… Onlar bizim kızlarımız. Göndere çektirdikleri bayrak bizim bayrağımız. İyi ki varsınız kızlar. Yurdumuza hoşgeldiniz… ” dedi.



Anahtar Kelimeler: GURURLARIMIZI AİLESİ KARŞILADI