GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM

GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM

İnsan odaklı, İdealist ve çalışkanlığıyla göz dolduran sorunları hızlı tespit ve etkili çözümleriyle bürokrasinin gözbebeği haline gelen Vali Davut Gül, İstanbul'da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Davut Gül'ün 15 Temmuz sürecinde atandığı ilimizdeki görevinden sonra Gazi şehir Antep'te ki icraatları tüm Türkiye'de konuşulur hale gelmiş ve bu başarıdan sonra İstanbul'a atanmıştı.

İnsan odaklı, idealist ve çalışkanlığıyla göz dolduran sorunları hızlı tespit ve etkili çözümleriyle bürokrasinin gözbebeği haline gelen Davut Gül, İstanbul valisi olarak atandığı günden beri bitmek bilmeyen bir enerji ile gönüllere dokunmaya devam ediyor.İstanbul da girilmedik ilçe sokak bırakmayacak. Gaziantep'teki başarılı çalışmaları karşılığında İstanbul a atanan Vali Davut Gül ün burda da başarılı projeler ve çalışmalar ortaya koyacağı aşikar gibi görünüyor.

Gül'ün özellikle Türk toplumuna yakışır düşünceleri ile ortaya koyduğu irade ile Aile ve insan yaşamında büyük bir tehdit olarak ortaya çıkan LGTB terörüne de geçit vermeyecek çalışmaları da büyük takdir topluyor.

Aileyi tehdit eden LGTB terörüne karşı her türlü mücadelenin ortaya konacağını attığı adımlarla tüm topluma gösteren Vali Davut Gül, Aile kurumunu tehdit eden hiç bir faaliyete izin verilmeyeceğini de beyan etti.

Emmioğullarıyla konak ve haksız kazanç peşinde koşanlarla karelere girmek yerine bir zamanlara çalışmalarıyla damga vuran efsane vali Hasan Canpolat gibi Recep Yazıcıoğlu gibi insan odaklı, proje üreten ve uygulayan, sorunları tüm taraflarıyla dinleyip hızlı ve kesin çözüm üreten, adaletten zerre taviz vermeyen yapısıyla gönülleri kazanmaya devam ediyor.



Anahtar Kelimeler: GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM