GÖÇ GÖÇ OLDU GÖÇLER YOLA DÜZÜLDÜ

GÖÇ GÖÇ OLDU GÖÇLER YOLA DÜZÜLDÜ

Sivas Belediyesi nihayet 4 buçuk yıl sonra Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı?nın açılışını gerçekleştirdi. 4 buçuk yıl sonra yol, kaldırım ve park yapımını yeni tamamlayan Belediye, seçim öncesi reklam yapmaya devam ediyor. BBP?nin seçimleri kaybetmesine kesin gö

Sivas Belediyesi nihayet 4 buçuk yıl sonra Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nın açılışını gerçekleştirdi. 4 buçuk yıl sonra yol, kaldırım ve park yapımını yeni tamamlayan Belediye, seçim öncesi reklam yapmaya devam ediyor. BBP’nin seçimleri kaybetmesine kesin gözüyle bakılırken, açılış sonrası objektiflere yansıyan bir kare “Göç Göç Oldu, Göçler Yola Düzüldü” türküsünü akıllara getirdi.

Sivas Belediyesi göreve geldiğinden bu yana yaklaşık 4. Buçuk yılın ardından nihayet Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nın açılışını gerçekleştirebildi.  Cumartesi günü öğlen saatlerinde gerçekleştirilen açılışa Büyük Birlik Partisi’nin önde gelen isimleri ile il protokolü katıldı.

BBP Teşkilatının önümüzdeki yerel seçimlerde Belediye’yi kaybedeceği yorumları yapılmaya devam edilirken, açılışın ardından objektiflere yansıyan fotoğraf “Göç Göç Oldu, Göçler Yola Düzüldü” türküsünü akıllara getirdi.

Geride kalan dönemde başarısız bir tablo çizen Sivas Belediyesi yapılan birkaç çalışmayı şehre vizyon getirecek prestij projeleriymiş gibi göstermeye çalışmaları ise Sivas kamuoyunun tepkisini çekmeye devam ediyor.

Göreve geldiği günden itibaren birçok kesimle kavga eden ve hizmet etmeye vakit bulamayan Sivas Belediyesi yetkilileri, seçimlere son bir yıl kalmasının ardından çalışmaya başladı. Aylardır alelacele eksik gedik çalışmaları tamamlayarak açılışlarını gerçekleştiren Belediye’nin haklın gözünü boyamaya çalıştığı yorumları yapılıyor.

Geçtiğimiz haftalarda da Şehitler Parkı ve Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin açılışlarını gerçekleştiren Sivas Belediyesi bu alanlarda da çalışmalarını henüz tamamlamış değiller. Özellikle Terminal’de çevre düzenlemelerinin devam ettiği bilinirken, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte çalışmaların aksayacağı ifade ediliyor.



sivaslı
1.12.2013 09:35:07
Şehitler Parkında çalışma yok, tamamen bitmiştir. Terminalin ise %95`i bitmiş olup bu hafta içerisinde tamamı bitecektir. Eski dönemde 5 yıl boyunda bir İstasyon Caddesi yapıldı sesiniz çıkmadı da şimdi yapılan 5 kmlik parkıyla, asfaltıyla, kaldırımıyla güzel memleketim Sivas`a girişte insanları büyüleyen merhum lider Muhsin Başkan`ın adını taşıyan bulvara mı gözünüzü diktiniz. Böyle haber olmaz. Bu yaptığınız kul hakkıdır, iftiraya gerek yok. Herkes görüyor neyin ne olduğunu, halkı psikolojik baskı altına almaya kalkmayın. Yok kaybedecekmiş yok bilmem ne, kendi yaptığınız ankette bile Doğan Başkan açık ara öndedir. Ayıptır, basın yalan iftira atmak demek değildir. İlkeli ve dürüst haber yapmaya davet ediyorum sizi.

ayd
1.12.2013 09:34:46
yine yanılacaksınız :) DOĞAN ÜRGÜP çok iyi çalıştığı için değil, sizlerin sayesinde kazanacak...bir CHP`li olarak ilk defa bir sağ partiye oy verecem..size inat :))

onurferit
1.12.2013 09:25:15
ya siz neden yapılan hizmetleri eleştiriyorsunuz bu memlekete kim çivi çaksa teşekkür etmeniz gerekir Ayrıca doğan ürgüp bir çok çalışma yaptı amaç ne olursa olsun önemli olan yapması eskiden yapsa unutulurdu

2.12.2013 16:33:24
doğan ürgüp ne yapsa yaranamıyor.siz ne yaptınız bakalım onu da yazın da karşılatıralım madem.inşallah doğan ürgüp yine kazanır.

ELİF VUSLAT
2.12.2013 16:33:00
projede cevher hizmette önder taklit eden değil taklit edilen başkan SAMİ AYDIN aydınlık günleri bekliyoruz.

AHMET KURT
2.12.2013 16:32:18
UFKU OLMAYANLARIN İSTEDİĞİ SEVDİĞİ BİR BAŞKAN DÜŞÜNÜNKÜ MEMLEKETİ KÖFTECİ GÖMLEKCİ SİGARACI VS GİBİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİKTEN ANLAMAYAN ESNAFLAR BŞK YRD OLARAK İDERE EDİYOR. BU ÜLKEDE ASLAN GİBİ ÜNİVERSİTE MEZUNLARI BOŞ GEZSİN MEMLEKETİ BU BOŞ İNSANLAR İDARE ETSİN EEE TABİKİ DE BOŞ UFUKSUZ BİR YERİ GEZMEMİŞ GÖRMEMİŞ İNSANLARDA BUNLARIN YAPTIĞINI BİRŞEY ZANNEDİP BEĞENECEK

58
2.12.2013 10:18:08
elif vuslat denilen yorumcu zamanında ben sana isminle hitap ederek bir soru sormuştum cvp veremedin kayıplara karıştın çok zamandır yoksun ortalarda heralde yine kayıplara karışacak zamanın geldi.bu ne demek haklı olduğunda soru soruyorsunda haksız olunca pusma.bende diyorumki bizim karekterimiz proje taklit etmek olsun başka huylardan icazet almayalım en azından anlımız açık gezeriz.

MERT
2.12.2013 10:17:31
dogan bu ne kadar reklam yaptırıyor kardeşim kamyon kamyon yazık bunların parası nerden cıkıyor reklama ne gerek var mıllet gormuyormu beledıyenın aporlusunden seslensınler ıkıde bır mıllet duyar bu kadar reklama ne gerek var reklamcıları zengın edıyorlar

kartal
2.12.2013 10:17:16
sanki önceki dönemlerdeki başkan yardımcıları çok üstün nitelikli kişilerdi onun için sivasın nüfusu ve milletvekili sayısı düştü siz alemi kör ve sersemmi sanıyorsunuz?

3.12.2013 17:41:27
doğan ürgüp 4,5 senedir başkan ondan önce kimler vardı belli.onlar sivasa ağır sanayi kurdularda bizim mi haberimiz yok.sivası büyük şehir yaptılar da bizimmi haberimiz yok.sivas 4,5 sene önce paris gibiydi de şimdi köy gibi mioldu.lütfen doğru ya doğru yanlışa yanlış diyelim.her yapılana kusur bulmayalım.

pepe
3.12.2013 17:37:30
Bir başkan adayı her şeyden önce mütevazi olacak, yan cep derdi olmayacak, ben dürüstüm demeyecek, o dürüstluk kelimesini halk söyleyecek, mazisi temiz olacak, mazisinde hırsızlık, güvensizlik olmayacak. Dün neyse bugün de aynı sözleri söyleyecek, mazisine küfür edip de bugün menfaati ve alacağı üç beş oy için birilerine riyakarlık yapmayacak, kısacası adam gibi adam olacak. Hani nerde varmı.?

pepe
4.12.2013 09:41:56
Her boyayı boyadınız,Şehit Yazıcıoğlu na yaptığınız ihanet bedelini ödedinizmi de şimdi kolkola girdiniz, yüzünüz kızarmadan. Aranızda şu meşhur yalandan timsah gözyaşları döken ağıtlar yakan Yalçın Topçu eksik. Gerçekten Yalçını neden sustudunuz yoksa sizlerden daha mı uyanıktı. Şu duygu sömürüsü işine bir son verin insanlar sizden tiksinmeye başladı. İslam olan nın hayır ve sadaka da Sağ elinin verdiğini sol eli görmeyecek, hani sizde böyle bir şey varmı. Mehmet`i o televizyondan diğerine koşturarak ne kazanacaksınız. Mehmet`i bir Sivas tanıyor sizler gibi gurursuz değil çıkarı içinde partili değil O gerçek bir Muhsin Yazıcıoğlu hayranı ve aşığıdır. Yeter artık insanları kullanmayın, varsa aklınızı kullanın.

serap durukan
5.12.2013 09:34:00
Bir alevi olarak 2 temmuz sürecini gündemde tutan doğan ürgüp e oy vereceğim, çevremde de benle aynı fikirde insanlar var. hizmet falan hikaye, sanki sivasa akp ne yaptıda 4 vekil çıkardı. geçin efendim geçin.

58
6.12.2013 18:42:57
PEPE-denen zat senin acın büyük ne istedin vermedi başkan onları yazabilmen bir insana o lafları veya iftira atabilmen için öyle bir şey yapılması lazım çünkü

pepe
7.12.2013 12:28:40
Ben kimseye iftira atmıyorum sayın 58 yalnız yazdıklarım gerçekler hani nerde Yalçın Topçu. Genel başkanına sor bakalım Sayı Melih beyle nasıl bir ilişki içerisinde imiş. Yalnız sen çok şeyler almışa benziyorsun. Daha bekleyin çok şeyler yazılıp çizilecek. Bizleri çekemeyenler Besmele çeksinler sayemizde imana gelirler.

ahmet tan
7.12.2013 17:49:25
bazı alevi arkadaşlar dogan beye oy vereceyiz diyorlar ali babadan otobuslerle paşa resturant da sabah kahvaltı övle yemek beleş beleş yiyin tabi işinize geliyor kimin malı halkın malın yıyın beleş beleş