GELİŞİM PLATFORMU GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

GELİŞİM PLATFORMU GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Artık şehir sahipsiz olmayacak. Herşey yüksek sesle konuşulacak, her talep dile getirilecek, her yanlışa dur denecek bir platform olarak kurulan Şehir Gelişim Platformu Osman Ada öncülüğünde kurucu heyeti ve sağlam bir kadro ile..

İlimizde artık şehir gelişim platformu var.

Şehrin ihtiyacı kimsenin kur demesiyle değil kendini mecbur hissettikleri için bu şehrin güvendiği isimlerin faaliyete geçirdiği Şehir Gelişim Platformu gümbür gümbür geliyor. 

Osman Ada öncülüğünde ve 7 kişilik bir kurucu ekiple başlayan platform her ay gerçekleştirdikleri toplantılarla üç maymunu yıllarca oynayan STK'ların yapamadıklarını yapmak için harekete geçti. Artık verilen fakat yapılmayan hiç bir söz olmayacak. Kimse şahsi ikbal ve çıkarları için yüksekten atamayacak. Şehir Gelişim Platformu ilimizde yaşanan gelişmeleri ve her olayı kendi içinde irdeleyecek fikrini ortaya koyacak.

İlimizi geniş ve kapsayıcı bir şekilde temsil etmeyi hedefleyen Sivas Gelişim Platformu ilimizdeki her konuyu en ince ayrıntısına kadar masaya yatıracak. Her proje ve atılımdan toplumun tamamının fayda sağlayabileceği bir ortamın hazırlanması için çalışmalar yürütecek.

Ne belediyelerin altında çalışan konseyler gibi ne de kendi ticaretlerini geliştirme peşinde koşan odalar gibi kafasını kuma gömmeden tüm şeffaflık ve açık sözlülükle fikrini beyan edecek bir platform olma yolunda ilerleyen Şehir Gelişim Platformu kuruluş amacını yakında kamuoyuyla paylaşacak. Sivas'ın yıllarca yükünü omuzlayan ancak makam, mevki ve para peşinde koşmayan isimlerle oluşturulan Şehir Gelişim Platformu yaptığı çalışmalarla adından söz ettirecek.



Şahin eliaçık
18.03.2023 11:48:12
Bu yedi kişi kim dur tahmin edeyim İbrahim yasak Recep toparlı Mehmet şarkışla Necip günaydın ve eski Türk ocakları başkanı Ahmet bey di ismi herhalde diğerlerini bilmiyorum zaten önemli de degil