Geldi gitti gezdi geldi ve gittti....

Geldi gitti gezdi geldi ve gittti....

Yıllarca eşi parti içerisinde kendisi tapuladığı Kültür Müdürlüğü makamında fetöcülerin sözcülüğünü yapıp üç beş kişiye hizmet etmeyi düstur edinen Kadir Pürlü sonrasında Karaca gibi bir esintinin bitmesi sevindirici olarak kamuoy

Projelerini emekliliğe saklayan Karaca kültür müdürlüğu görevinde bulunduğu süre icerisinde kültür ve turizme dair dişe dokunur hiç bir proje geliştirmeden gitti. 

Gitti diyoruz iyle ki protokol görüntüleri içerisinde keyifli mimikleri rahatlığı vurdumduymazlığıyla dikkat çeken Karaca rahat bir müdürlük yaptı. Kimi zaman siyasi yeteneklerini kullanarak eleştiri savan müdür bey umarız bundan sonra da rahat eder. Sadece kendi rahat etmekle kalmadı kafasına uyan ama vizyon geliştirmeyen kişi ve kişilere de fazlasıyla sahip çıktı. 

Siyasetin bel kemiği haline dönüştürülen kurumlara yerleşen isimlerin dönen makam koltuklarından kalkmama üzerine kurulu sistemlerinin değişmeyeceğine kesin gözü ile bakılsada bir ihtimal düşüncesi ile umutkar olarak beklenti içerisinde bulunmaktan başka bir çare elden gelmemekte.

Yıllarca eşi parti içerisinde kendisi tapuladığı Kültür Müdürlüğü makamında fetöcülerin sözcülüğünü yapıp üç beş kişiye hizmet etmeyi düstur edinen Kadir Pürlü sonrasında Karaca gibi bir esintinin bitmesi sevindirici olarak kamuoyunda dillendiriliyor.



Anahtar Kelimeler: Geldi gitti gezdi geldi gittti....
kekeme
11.10.2023 18:44:53
Teoman bey gitti de bu Ali Alkan gibi kere ne olacak acaba. Herkesi kafalayan bu zat i muhteremi koruyanlara bakmak lazim.

aksu
12.10.2023 19:54:57
Sayın İsmet Yılmazın şehre en buyuk vebali idi birde kardeşi var. geçen döenm siyesilere olmadık laflar saydı. watshapından durumda demediğini bıraktı geri koltuğu kapınca sustu. şimdi keyfi yerinde abimizin

Ali İŞBİLİR
12.10.2023 21:13:41
Ya Teoman KARACA,sen gidersin ama Ali ALKAN kalır. Giden gider ALkan kalır. Şimdide yeni gelen müdürü kafalar.

talePCİ
12.10.2023 21:16:39
Sayın Abdullah Güler Sayın Vekilim, sadece kurum müdürlerini değiştirmeyin lütfen bu müdürleri uyarın. Müdür yardımcıları, müze müdürleri, şube müdürleri de denetlensin. Müdürler gidiyor bu adamlar duruyor

tatlıcı
12.10.2023 21:21:28
Bu Ali Alkan müzeyi kendinin sanıyor galiba. Oradaki arşivi kendinin sanıyor. Kimden izin alıyor da canının istediğine sunuyor, canın istemediğine yok diyor. Ha o tatlı yüzünün arkasında ne olduğunu ne sakladığını bilenler bilir. Seni kimlerin koruduğunu da.

SAKALİ UZUN
16.10.2023 19:44:24
Bu Ali Alkan CHP seçimi kazansaydi bu sefer de beni mağdur ettiler diye haykırdı .tebrik ediyoruz kendisini çok güzel mağdur edebiyatı yapıyor. Sozde muhafazakar yöneticiler de demokrat olduklarını ne hikmetse bu türden insanlara gelince kullanıyor. Muhafazakar işini iyi yapan insanlar ne de olsa bizden deyip oteleniyor.Sormak lazım acaba mağdur kim. Herkes kendine iyi bir liman iyi bir Ada bulmuş.