GAZİŞEHİR YARALARINI SARIYOR

GAZİŞEHİR YARALARINI SARIYOR

11 ili vuran deprem felaketi sonrası şehirler toparlanmaya çalışıyor. İlimizde kaldığı süreçte sevilen Vali Davul Gül'ün görev yeri olan ve felakette büyük yıkımların olduğu Gaziantep'te yaralarını sarmak için hummalı çalışıyor.

Şehrimize hizmet etmiş Vali Davut Gül'ün mevcuttaki hizmet yeri olan Gaziantep'in de yaşanan deprem felaketinde büyük yıkımlara maruz kalmasından sonra depremzedeler için seferber olunurken Gül ve ekibi felaketin yaşandığı ilk andan itibaren aralıksız hummalı bir çalışma içerisine girerek hem depremzedeler hem enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma hem de böyle bir felakette dahi fırsatçılık yapanlara karşı göstermiş olduğu azimli çalışmalarla devlet görevini yapıyor dedirtti.

 

 

Üzerinden 20 günün geçtiği deprem felaketinin etkilendiği Gazişehir'de Vali Davut Gül'ün hummalı çalışmalar devam ederken Valilik kurumunun yaptığı paylaşım ise duygulandırdı. Antep Valiliği “Yapılan bütün çalışmalar çocukların yine eskisi gibi gülümsemeleri için…” paylaşımı ile büyük felaket sonrası yüzleri gülen çocukların objektiflere yansıması ile vatandaşları mutlu etmeye yetti.

 

 

Bununla birlikte eşya taşıma ve fahiş kira artışları karşısında sessiz kalmayan Davut Gül felaketin ilk anından itibaren vatandaşı korumak için sürekli uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Kurulan çadırkentleri ve konteynerkentleri sürekli gezerek köy köy vatandaşın ihtiyaçlarını gidermek için çaba sarfeden Gül; “Devletimizin bütün kurumları depremzede vatandaşlarımızın bu zorlu günleri atlatabilmeleri için görev başında.” dedi.

 

 

Çadırkentlerde yaşayan vatandaşların daha güvenli ve sağlıklı ortamlarda yaşamlarını sürmesi için konteynerkentlerin kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Gül çadırkentlerde yaşayan vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyerek çözüm üretmek tüm çalışmaların devletin tüm kurumlarıyla birlikte hızla devam ettiğini dile getirdi. 

 



Anahtar Kelimeler: GAZİŞEHİR YARALARINI SARIYOR