ERMENİSTAN BİZİ PERİŞAN ETTİ

ERMENİSTAN BİZİ PERİŞAN ETTİ

Milli futbol takımımız Eskişehir Yeni stadyumunda ErmenistanI konuk etti 
Hakemler  Daniele Orsato, Ciro Carbone, Alessandro Giallatini İtalya bölgesinden geldiler ama resmen rakibi kolladilar diyebiliri.

Türkiye Mert Günok, Zeki Çelik sonra  Mert Müldür, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Cenk Özkacar yerine  Onur Bulut, İsmail Yüksek ikinci yarı İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Cengiz Ünder, Kerem Aktürkoğlu son anda Bertuğ Yıldırım, Barış Alper Yılmaz  ve  Halil Dervişoğlu ile sahada yer aldı.

Ermenistan: Chancharevich, Haroyan, Mkrtchyan, Iwu, Spertsyan, Zelarayan , Ranos  Adamyan, Arutiunian, Dashyan, Tiknizyan, Bichakhchyan  Serobyan  ile karşılık verdi

A Milli Takım, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu 5. maçında Eskisehirde Ermenistan ile berabere kalarak biraz bizleri üzdü .

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadelede A Milli Takım'ın golünü Bertuğ Yıldırım, kaydetti. Bertuğ, A Milli formayla çıktığı ilk maçta golünü attı.

Ermenistan'ın golünü ise Dashyan kaydetti. Bu adamı bir türlü  tutamadık. 
Milliler iyi başladı ve tehlikeli geldi. Kerem Aktürkoğlu'nun savunma arkasına gönderdiği topta ceza sahasına giren Barış Alper, kaleci Chancharevich'i geçemedi. 
milliler yeniden aynı ikiliyle tehlikeli geldi. Barış Alper Yılmaz'ın aşırtma vuruşunda meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı. Çok pas kaybettik çok pozisyon harcadık beceremedik  bir gol atmayı rakip muhteşem oynadı kalecileri hiç  hata yapmadı 
Ermenistan karşılaşmanın ikinci yarı ilk dakikasında öne geçti. Tilknizyan'ın ön direğe ortasında defansın hatalarından Zeki, Çağlar ve Ranos'un dokumamadığı topu Cenk de ıskaladı ve boş durumdaki Dashyan takımını one gecirdi ESKİŞEHİR şok oldu. 
A Milliler, çok bastırdı bertug oyuna girene kadar  Hakan'ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Halil, Cancarevic'i geçemedi. Dönen topu takip eden Bertuğ, skora denge getirdi.
Daha pozisyon bulamadik maç berbare  bitti ama  bizde bittik buna şükür demeliyiz Ermenistan güzel top oynadı kısacası umduğumuzu bulamadık yapacak bir şey yok Mllliler maç fazlası ve 10 puanla lider lige devam ediyor  canları sağolsun artık önümüze  bakacagiz



Anahtar Kelimeler: ERMENİSTAN PERİŞAN