ERGÜN PROJELERİNİ TANITACAK

ERGÜN PROJELERİNİ TANITACAK

30 Mart yerel seçimleri öncesinde MHP?de seçim çalışmaları devam ediyor. Yoğun temposuyla adeta kapı kapı gezerek, destek talebinde bulunan MHP Belediye Başkanı Adayı Dr. Kürşat Ergün, Pazar günü Atatürk Kültür Merkezi?nde düzenlenecek olan programla birl

30 Mart yerel seçimleri öncesinde MHP’de seçim çalışmaları devam ediyor. Yoğun temposuyla adeta kapı kapı gezerek, destek talebinde bulunan MHP Belediye Başkanı Adayı Dr. Kürşat Ergün, Pazar günü Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan programla birlikte projelerinin tanıtımını yapacak.

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Kürşat Ergün Pazar günü Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek programla birlikte projelerini açıklayacak.

Son yapılan kamuoyu yoklamaları ve anketlerde özellikle ilimizde büyük bir oy artışı gerçekleştiren MHP’de seçim çalışmaları hızla devam ediyor. Seçim ziyaretlerini her platformda devam ettiren Belediye Başkan Adayı Dr. Kürşat Ergün Pazar günü projelerini açıklayacak.

Toplumun birçok kesimi ve kanaat önderi tarafından desteklenen Ergün’e Büyük Birlik Partisi’nin önde gelen isimlerinden büyük destek gelmişti.

Nizamı Alem Ocakları Kurucu Genel Başkanı ve Alperen Ocakları Eski Genel Başkanı, Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun yakın çalışma arkadaşı Yüksel Türkay Milliyetçi Hareket Partisine Katıldı. Üyelik kaydını yaptıran Yüksel Türkay ve çalışma arkadaşları MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Kürşad Ergün’e sonuna kadar destek olacaklarını ifade ettiler.

Daha önce de mevcut Belediye yönetimini ve yaptığı projeleri sert dille eleştiren MHP Belediye Başkan Adayı Dr. Kürşat Ergün şunları kaydetti:

“Uzman bir kadro tarafından Sivas’a dair projeler hazırladık, Sivas’ın sıkıntılarını ortaya koyduk ama çözüm yollarını da tespit ettik. İnşallah göreve geldiğimizde uzman bir ekiple, halkında katılımının sağlandığı bir Belediyecilik gerçekleştireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi bu milletin özüdür. Dolayısıyla herkese her Vatan ve Bayrak sevdalısına kapımız sonuna kadar açıktır. İnşallah birliğimiz daim olur. İnanıyorum ki bir olursak değil Sivas’a Dünya’ya düzen getiririz İnşallah.”

Ergün MHP’ye katılan Eski Büyük Birlik Partililere ayrı ayrı teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.