ERBAKAN HOCA DUALARLA ANILDI

ERBAKAN HOCA DUALARLA ANILDI

54. Hükümet Başbakanı Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan anısına Anadolu Gençlik Derneği Sivas Şubesi tarafından Cumartesi akşamı Ulu Camii?de akşam namazını müteakiben Mevlid-i Şerif ve Kur?an ziyafeti düzenlendi.

54. Hükümet Başbakanı Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan anısına Anadolu Gençlik Derneği Sivas Şubesi tarafından Cumartesi akşamı Ulu Camii’de akşam namazını müteakiben Mevlid-i Şerif ve Kur’an ziyafeti düzenlendi.

Önce ahlak ve maneviyat ilkesiyle yola çıkan Erbakan Hoca’nın din ve diyanet yolunda attığı önemli adımlar ve manevi iklimde yaptığı büyük katkıları yâd eden cemaat, Erbakan Hoca’yı rahmetle andı.

Erbakan hoca’nın 54. Hükümet döneminde yaptığı maddi ve manevi alanda yaptığı hizmetlerle milletimizin gönlünde kurmuş olan Erbakan Hoca kısa iktidarında küresel güçlerin tepkisini çekmiş iktidardan uzaklaştırmanın yolları aranmıştır.

Özellikle imanlı bir nesil yetiştirmenin derdini kendine dert edinen Hoca kuran kursları ve imim hatip açılması için büyük gayret sarf etmiş ve imanlı nesil yetiştirmek için çaba sart etmiştir. Yapılan bu çalışmaları yad eden cemaat rahmetli Erbakan Hoca’ya dualarda bulundu.

Yoğun katılımın olduğu programda İmam Hatipler tarafından Kur’an ziyafeti düzenlendi. Hayyelel Cihad ilahi ve tiyatro ekibi tarafından ilahiler okundu. Hatimlerin duasını Emekli Ahmet Akgül hoca efendinin yaptığı program sonunda katılımcılara lokum ve şeker ikramı yapıldı.