ELBİRLİĞİYLE GİTTİ

ELBİRLİĞİYLE GİTTİ

İlimizde Havaalanı yolu Taşlıdere yolu ve tarihi köprülerde yaşanan sıkıntılarla gündeme gelen Karayolları 16. Bölge Müdürü Murat Elbir, Karayolları Genel Müdürlüğü Sanatsal Yapılar Daire Başkanlığı görevine getirilirken, Karayolları 6. Bölge Müdürü Aydın

İlimizde Havaalanı yolu Taşlıdere yolu ve tarihi köprülerde yaşanan sıkıntılarla gündeme gelen Karayolları 16. Bölge Müdürü Murat Elbir, Karayolları Genel Müdürlüğü Sanatsal Yapılar Daire Başkanlığı görevine getirilirken, Karayolları 6. Bölge Müdürü Aydın Doğan da ilimize atandı.

Sivas Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü’nde görev değişimi yaşandı. Karayolları 16. Bölge Müdürü Murat Elbir Karayolları Genel Müdürlüğü’nde Sanatsal Yapılar Daire Başkanlığı görevine getirilirken, Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürü Aydın Doğan da Sivas 6. Bölge Müdürlüğü görevine getirildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan atamalar kapsamında görev değişikliklerinin bugün itibariyle gerçekleşmesi bekleniyor. İlimiz Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü’ne atanan Aydın Doğan’ın ise yarın itibariyle görevine başlaması bekleniyor.

İlimizde bu değişikliklerin yanı sına yine Sivas Karayolları 16. Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Aydoğan Aslan da Kayseri 6. Bölge Müdürlüğü görevine getirildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü Sanatsal Yapılar Daire Başkanlığı’na atanan Murat Elbir, görev yaptığı süreçte Havaalanı yolu, Kayseri yolu üzerindeki Taşlıdere mevkiindeki yolun iki kere yapılmasında ve Karayollarının sorumluluğunda bulunan tarihi köprülerde yaşanan sıkıntılarla ilgili olarak birçok kez gündeme gelmişti.

AYDIN DOĞAN KİMDİR?

1986 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü`nden mezun olan Aydın Doğan, kurumdaki ilk görevine 1987 yılında Karayolları Genel Müdürlüğü’nde eğitim mühendisi olarak başladı. 1989-1990 tarihleri arasında Karayolları Genel Müdürlüğü Köprü Bakım Şubesi Müdürlüğü`nde eğitim mühendisi, 1990-1996 tarihleri arasında Trabzon 10. Bölge Müdürlüğü Köprü Başmühendisliği`nde kontrol mühendisi olarak çalıştı. 1996 yılında Van 11. Bölge Müdürlüğü`ne köprü başmühendisi olarak atanan Doğan, 2001 tarihine kadar bu görevini sürdürdü. 2001-2004 tarihleri arasında Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü`nde köprü başmühendisi, 2004 tarihinden itibaren ise Karayolları Genel Müdürlüğü Sanat Yapıları Yapım- Bakım Şube müdürlükleri ve Sanat Yapıları Daire Başkanlığı görevini yürüttü. 2012 yılında Karayolları 6. Bölge Müdürü olarak Kayseri’ye atanan Aydın Doğan, 2013 Aralık ayında Sivas`a Karayolları 16. Bölge Müdürü olarak atandı.



Cidden İlginç
24.12.2013 09:14:11
Merak ettim Sivas Bölge Müdür Yardımcısı Kayseriye giderken Kayseri Bölge Müdürü Sivasa atanıyor ilginç üstelik Kayseriye atanalı 1 yıl civarı olmuşken Kayseriden Sivasa atama yapılması. Yazım kişilerle ilgili olmayıp ilgincime gitti. Kendileri için hayırlı olsun...