DÜN TESLİM BUGÜN TADİLAT

DÜN TESLİM BUGÜN TADİLAT

Geçen hafta Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilen Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi?ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Açılışı gerçekleştirilen tesisin dün itibariyle Sivas Belediyesi?nin teslim aldığı öğrenilirken, devam eden tadilat çal

Geçen hafta Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilen Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi’ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Açılışı gerçekleştirilen tesisin dün itibariyle Sivas Belediyesi’nin teslim aldığı öğrenilirken, devam eden tadilat çalışmalarının ardından yeni yılın ilk günlerinde hizmete girmesi bekleniyor.

1 hafta önce açılışı yapılan Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi’nin otoparkı dün itibariyle hizmete girdi. Sivas Belediyesi’nin geçtiğimiz hafta sonu açılışı yapılan tesisi dün teslim aldığı öğrenilirken, kültür merkezinin birçok bölümünde eksikliklerin giderilmeye çalışıldığı gözlemlendi.

Daha önce gündeme getirdiğimiz haberimizde hanımların kullanacağı havuz soyunma odalarının bulunduğu koridorlar vs. alanlarda bulunan güvenlik kameraları tepkilere neden olmuştu.

Bu durumun birçok kesimi rahatsız edeceğini dile getirmemizin ardından bazı bu bölümlerdeki güvenlik kameralarının kaldırıldığı görüldü.

Açılışının geçtiğimiz hafta sonunda yapılmasına rağmen henüz hizmet vermeye başlamayan Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi’nde çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte önümüzdeki hafta sonundan itibaren hizmet vermeye başlayacağı öğrenildi.

Söz konusu merkezin daha birçok bölümündeki tadilat çalışmalarının devam ettiği görülürken, tadilat ve temizlik çalışmalarıyla birlikte yeni yılın ilk günlerinde hizmete sokulması için büyük çaba sarf ediliyor.

Dün bir incelemede bulunarak Hanımlar Kültür Merkeziyle ilgili de yapılması düşünülen çalışmalar hakkında konuşan mevcut Belediye Başkanı Doğan Ürgüp sözlerine şunları kaydetti:

“Hanımlar Kültür Merkeziyle ilgili ise şuanda hazırlıklarımız devam ediyor, eksikliklerimizi tamamlamaya gayret gösteriyoruz. Tabi kültür merkezinin hanım kısmında özellikle faaliyet gösterebilecek alet ve edevatlarda bir eksikliğimiz vardı. Yılbaşından hemen sonra da 2 Ocak’ta Hanımlar Kültür Merkezi’ni faaliyete sokacağız.



Edep Ya Hu
28.12.2013 10:23:10
Sadece eleştiri olsun diye yapılan herşeye bir kulp takmak hangi erdeme sığar. Yapılan bütün yatırımların açılığından sonra ufak tefek tadilatlar mutlaka yapılmıştır. Örnek havaalanı. Örnek Marmaray. Örnekleri çoğaltmak mümkün. Kaldıki bazı eksiklikler ile işlerin geçici kabulü bile yapılabilir. Ama nasıl çamur atabilirim gayretinde olanlar ve aynaya hiç bakmayan ve ahiret endişesi olmayanlar ezbere konuşabilirler ama unutmasınlarki ahirette var. Allahın haram kıldığını kendini basın mensubu sanarak kendine mübah kabul edenler müşrik olmaktadırlar haberleri ola. Ha bu arada bunu yazan biri olarak kesinlikle Doğancı değilim. Ama insan vicdan sahibi olmalı. Hak yememeli.

ahmet yıldız
29.12.2013 10:55:28
sadece göstermelik olsun diye bir açılış olması memleketin kaderi olması gerekiyor. malum her cumartesı ayrı bır huzun oldu memleketımız ıcın. açılışların hepsı tamamlanmıyor haydı açılışa dıyıp insanlarımızın duygularını somuruyorlar. bu mudur açılış zıhnıyetı ben mana veremedim. açılış dedılerde sehıtler parkındaki o kadar elektriğe yazık degılmı. okadar elektrık dıreklerı sıvası mı aydınlatacak.bır adımda bır dırekmı olur. sıze ıgrenc bır muhendıslık harıkası ne yaparsın. paralarımız nereye gıdıyor bır bakın bakalım.

58
2.01.2014 17:13:36
hayırdır AHMET YILDIZ açılışlardan rahatsız 0lmuş gibisin sende haklısın açılışlara alışık olmayan iş yerlerinin kapatılmasına veya taşınmasına alışık olan birisin çok görmemek lazım.elektrik lambalarına gelince karanlık işlerle işiolmayanlar her yer aydınlık olsun istemişler korkma gördüğün alandaki lambalar çok yakmıyor led lamba onlar canını sıkma paşafabrikasında kendi elektriğini üreten santral var belediyeye ait para ödemiyorlar işte bahsettiğin mühendislik işi o.

onur
2.01.2014 09:27:41
Allah rızası için bir yorum yapmak istiyorum.Bu herhangi bir siyasi partiye ve yapılan işe ithafen değildir.Kalemlerimizden çıkan yazılar ve karakterlerimizin gölgesi olmalıdır.Bu gazeteye emek veren tüm abilerime ve ablalarıma sadece şunu söylüyorum. "BİRŞEYE ONDAN RAZI OLARAK BAKAN KUSUR GÖRMEZ,BİRŞEYE KUSUR OLARAK BAKAN İSE ONDAN MEZİYET GÖRMEZ." Allah şüphesiz en doğruyu bilendir.İnşallah sizde her daim halkımıza doğruları aktarırsınız.