DEVLET YOLLARDA HİZMETLER KAPIDA

DEVLET YOLLARDA HİZMETLER KAPIDA

Sivas?ın kabinedeki tek bakanı İsmet YILMAZ, şehir için büyük performans göstermeye devam ediyor. Hayal olan Yıldız Dağı için büyük kaynaklar aktaran Yılmaz, bütün ilçelerin ekonomik sorunlarının giderilmesinde de önemli rol oynadı.

Sivas’ın kabinedeki tek bakanı İsmet YILMAZ, şehir için büyük performans göstermeye devam ediyor. Hayal olan Yıldız Dağı için büyük kaynaklar aktaran Yılmaz, bütün ilçelerin ekonomik sorunlarının giderilmesinde de önemli rol oynadı.

Siyasette iki yılını doldurmasına rağmen, yirmi yıllık siyasetçiler gibi birçok hizmeti göğüsleyen Yılmaz, kamuoyu tarafından beğeni ile takip ediliyor. Bölgecilik ayrımı yapmadan, Sivas’ın sorunlarına bütüncül yaklaşan İsmet Yılmaz, Sivas’taki siyasi entrikaları sessizce ortadan kaldırması ile de takdir topluyor.

Sivas’ın medarı iftiharı Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz, devletin bütün imkânlarını şehrine sunmaya devam ederken, Sivas’ın siyasi geleceğindeki kalite çıtasını yükseltiyor.

Hemen hemen her hafta Sivas’a gelip, her ayrıntı ile titiz ilgilenen İsmet Yılmaz, Sivas tarihine son dönemde yön veren önemli bir devlet adamı olarak öne çıkıyor. Soğukkanlı kişiliği ile olayları entelektüel tarzda analiz edip kısa zamanda sorunları bertaraf eden Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ak Partili olsun olmasın bütün kesimlerin beğenisini kazanıyor.

Bakanlığı ile alakalı her konuda büyük başarı göstermesi yanı sıra, gerek ülke gerekse şehir sorunları konusunda yetkinlik gösteren İsmet Yılmaz, bir ayağını şehirden eksik etmeyerek de Sivas sevgisini açık seçik ortaya koyuyor.