DEVLET VATANDAŞININ BAŞUCUNDAN AYRILMIYOR!

DEVLET VATANDAŞININ BAŞUCUNDAN AYRILMIYOR!

Sivas gibi gelişmemiş şehirlerde seçilmişlerden çok atanmışların ne kadar kıymetli olduğu her zaman kendini hissettiriyor. Onlarca gelip giden çatal bıçak sesleri arasında ismi silinmiş ismin yanında parıldayan bir isim daha...

Vali Yılmaz Şimşek 6 Şubat sabah 5 gibi başlayan özverili mesaisini hiç ara vermeden sürdürüyor. Şimşek'in deprem bölgesindeki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Depremzede vatandaşların başucundan ayrılmayan Yılmaz Şimşek koordinesindeki bölge için elinden gelenin fazlasını yapmaya devam ediyor. Çadır çadır, konteyner konteyner gezerek depremzede vatandaşlara yalnız olmadıklarını devletin bizzati yanlarında olduğunu tüm benliğiyle hissettiren Şimşek bir yandan da Sivas'taki çalışmalarını tüm titizliği ile sürdürmeye devam ediyor.

 

Devletin şefkat elini deprem bölgesindeki vatandaşların omuzlarında hissettiren Şimşek'in yaptığı çalışmalar bu şehir için önümüzdeki süreçte ne kadar önemli olduğunu da gösteriyor.

Sivas gibi gelişmemiş şehirlerde atanmışların seçilmişlerden daha önemli ve verimli olduğu bilinmekte. Özellikle İdari Amirlerin dar bir çember içerisinde değil de geniş bir bakış açısıyla şehri izlemlediğinde geçmiş dönemlerde isimlerin kazındığı önemli projelere imza atan isimler gibi büyük projelerle büyük katkılar sunması bekleniyor.

Bu şehrin tüm kalkınma projelerinin bürokrasi kaynaklı olduğu ortada iken özellikle kalkınmanın önünü açacak seçilmişlerin yönettiği kurumlarla, şahsi ticari kazanç zinciri oluşturmuş STK'ların oluşturacakları baskı ile siyasi mobinglere göğüs gererek şehrin ve Sivas halkının ekonomik kalkınmasında Vali Yılmaz Şimşek'in uygulanmayan projelerle birlikte yeni projeler oluşturması bekleniyor.