DEPREMZEDELERE KONUTLAR TESLİM AŞAMASINDA

DEPREMZEDELERE KONUTLAR TESLİM AŞAMASINDA

Davut Gül; gece demedi gündüz demedi, yasını tutmadan aslolanın derdi içi çaba sarfederek Depremzedeler için yapılan konutların teslim aşamasına gelmesini sağladı.. Teşekkürler Gül!

İlimizde de görev yaptığı hem kaymakamlık hem de Valilik sürecinde çalışkanlığı ile göz dolduran etrafına sarılan çemberin aldatmacaları yerine insanları kendi tanıyarak hüküm veren şu an Gaziantep Valisi olarak görev yapan Davut Gül Annesini kaybetmesinin acısını yaşamadan depremzedelerin bir an evvel sıcak yuvalarına kavuşması için çalışmalarına devam ederek konutların teslim aşamasına gelmesini sağladı.

Önümüzdeki günlerde depremzede aileleri sıcak ve güvenli yuvalarına kavuşması sağlanacak. Vali Davut Gül'ün 6 Şubat büyük deprem felaketinin ardından dur durak demeden tam bir koordinasyon içerisinde yürüttüğü çalışmalar sayesinde depremzede vatandaşlar için yapılan konutların ilk teslimlerine başlanma aşaması gerçekleştirilecek.

Vali Davut Gül'ün bu özverili çalışması kamuoyu tarafından takdir ve şaşkınlıkla karşılanırken Sivas Postası gazetesi ailesi olarak kendisine teşekkür ediyor ve iyiki varsın diyoruz.