DEFANSA DİKKAT !!!

DEFANSA DİKKAT  !!!

DEFANSA DİKKAT !!!

Süper Toto Süper lıgde Sivas Spor Kasımpaşa Spor karşısında şanslı bir galibiyet aldı.

SivasSpor un banagöre şuana kadar iyi oynadığı ama puan alamadığı tek maç Trabzon maçı idi.Gerçekten bu maç ta SivasSpor futbol  olarak elinden geleni yaptı fakat başarılı  olamadı.

Futbolda bazen  böyle  maçlar oluyor ama ben takımımım iyi futbol oynayarak mağlup olmasına fazla üzülmem çünkü bir maç yenilir iki maç yenilir  üçüncü maç mutlaka yener.

Ben SivasSpor  un defans anlayışından bir şey anlamıyorum bu bölgede oynayan futbolcular tek tek bakıldığında hepsi kaliteli oyuncular ama nedense maçlarda geçen senede de olduğu gibi bu sezonda rakiplere inanılmaz pozisyonlar veriyorlar.Allahtan rakipler bu pozisyonları değerlendiremiyorlar  yoksa sonuçlar  çok kötü olurdu.Ben SivasSporun lige  tam hazır olmadığını  düşünüyorum. Özellikle bazı oyuncular hala istenilen seviyede değiller.Defans la orta saha arasında bir uyumsuzluk göze çarpıyor.Umarım bu uyum sorunu fazla uzun sürmez .

     SivasSpor  fizik gücü  çok iyi olan mücadele etmeyi seven futbolculardan kurulu bir takım artık günümüz futbolunda koşmayan futbolcular haklı olarak tercih edilmiyorlar nekadar yetenekli olurlarsa olsunlar mücadele etmeleri gerekiyorlar.

  SivasSpor bu yüzden şanslı gerçekten Rıza Hoca bunu düşünerek bu mücadele gücü yüksek olan bu takımı kurdu bunların arasında topları isabetli kullanan Adem Koçak ı transfer etti. Bana göre çok yerinde bir transfer çünkü SivasSpor  kaptığı topları iyi  kullanamıyordu .Düşünün baskı yapıp topu kapıyorsunuz ama topu isabetli  bir şekilde değerlendiremiyorsunuz ozaman ne oluyor oyuncular boş yere mücadele etmiş oluyorlar.Bundan dolayı Adem Koçak  orta sahada çok  yerinde bir transfer bundan dolayı  Rıza Hocayı kutluyorum.

İnşallah SivasSpor Beşiktaş maçından istedigi sonucu alıp  Sivasa döner.



Anahtar Kelimeler: 0