CUMHURİYET BİZİM GURUR KAYNAĞIMIZ!

CUMHURİYET BİZİM GURUR KAYNAĞIMIZ!

Önümüzdeki yerel seçimlerde ilimizde CHP?den Belediye Başkanlığı?na aday olan Gülümser Heper, CHP İl Başkanlığı?nın tertip ettiği Cumhuriyet Balosu?nda görüşlerini gazetemizle paylaştı. Heper, ?Cumhuriyet Bizim için tabi ki büyük bir gurur kaynağı. Cumhur

Önümüzdeki yerel seçimlerde ilimizde CHP’den Belediye Başkanlığı’na aday olan Gülümser Heper, CHP İl Başkanlığı’nın tertip ettiği Cumhuriyet Balosu’nda görüşlerini gazetemizle paylaştı. Heper, “Cumhuriyet Bizim için tabi ki büyük bir gurur kaynağı. Cumhuriyetin yetiştirdiği insanlar olarak, özellikle Sivas gibi büyük öneme sahip bir ilde böylesine bir sevinci yaşamak son derece güzel bir mutluluk” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas İl Başkanlığı Cumhuriyetin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin 90. Yılı münasebetiyle bir program düzenledi. Cumhuriyet Üniversitesi’nde düzenlenen “Cumhuriyet Balosu”na CHP Sivas Milletvekili ve CHP Genel Başkan Danışmanı olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Önümüzdeki yerel seçimlerde CHP’den Sivas Belediye Başkanlığı’na aday olan Gülümser Heper’de Cumartesi günü gerçekleştirilen Balo programına katıldı. Burada gazetemize özel açıklamalarda bulunan Heper, Cumhuriyetin 90. yıl kutlamalarının Türkiye’nin her tarafından yapıldığını belirterek bu kapsamda ilimizde de bir balo programı tertip edildiğini belirtti.

“Cumhuriyet Bizim için tabi ki büyük bir gurur kaynağı” diyen CHP Belediye Başkan Adayı Heper, “Cumhuriyetin yetiştirdiği insanlar olarak, özellikle Sivas gibi büyük öneme sahip bir ilde böylesine bir sevinci yaşamak son derece güzel bir mutluluk” dedi.

CHP İl Başkanlığı’nın tertip ettiği Cumhuriyet Balosu’nda gazetemize özel açıklamalarda bulunan Gülümser Heper şunları kaydetti:

“Sivaslı insanlarla birlikte, hemşerilerimizle birlikte, dostlarımızla, arkadaşlarımızla, kökenlerimizle, dedelerimizle ninelerimizle Cumhuriyetin coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Cumhuriyet Erdemi denilen kavram bütün insanlarımızı kapsayan bir kavramdır. Ve bu kavramın içerisinde insanlar aynı yakınlıkta ve aynı uzaklıkta davranılır. Cumhuriyetin Erdemi de bundan kaynaklanır. Yani Cumhuriyet en ücra köşede de vardır, en merkezi yerde de vardır. Her meydan Cumhuriyet’e aittir.”

CHP Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu’da balo programı sonrasında başta CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir ve CHP Genel Başkan Danışmanı Muhammet Çakmak olmak üzere gerek ilimizden gerekse il dışından programa katılan bütün davetlilere teşekkür etti.