CEYLAN GELİYOR MUŞ!

CEYLAN GELİYOR MUŞ!

Siyasetin bıraktıkları ve Sivas'ın bırakamadıkları. Siyasetçilerin bittikleri yerde Sivas'ın yollarına vurulan seçim süreçlerinde hasretlerini yana yana anladan simalar. Bitmiyor, bitmeyecek, bitmez. Çünkü bastırılmış bir şehiriz.

Belediye başkanlığı seçimlerine yaklaşıldıkça partiler adaylarını açıklamaktalar.

Muhalefet dediğimiz gibi durumundan oldukça memnun Sivas gerçeğiyle uyuşmayan milletvekilliği adaylığı döneminde bir çok vaatlerde bulunup daha ogünden bu yana hiç görünmeyen o dönemde Sivas ta ofisim olacak tüm vatandaşların ve memleketin sorunuyla ilgileneceğim diyen karşılaştığı tüm vatandaşa söz veriyorum halledeceğim diyen hiç kimseye yok demiyen seçidiği günden sonra belkide Sivas a hiç gelmeyen unutan aynı söylemlerle yine seçmenin karşısına çıkarak İYİ Parti'nin belediye başkan adayı olduğunu açıklayan  denenmiş siyasetçi sayın Mehmet Ceylan ın seçilme olasılığı yoktur.Bunu bile bile aday çıkarmadılar denmemesi adına Ankara dan gelmiş birisi.Sivas ı bilmezsiniz sorunlarını bilmezsiniz sokaklarını bilmezsiniz. Aday belirleme kırıterlerinin  içinde aslında aday adaylarını bir mahalleye bırakıp ordan hükümet binasına veya belediyeye nasıl ulaşacaklarını sormak lazım çoğu tek başına bulamaz yolu şaşırır.

Unutulmaması gereken ne iktidar ne muhalefet vatandaşı hiç ama hiç umursamıyor. Kimi ceketimi koysam seçiliir diyor. Kimi ise nede olsa seçilmeyecek deyip mezhepleri, tarikatları, cemaatleri, parası olanları listelere yazarak ben üzerime düşeni yaptım deyip kendi yoluna bakıyor.

Buyursun Ceylan'lar da gelsin. Nede olsa imamlar şehri halen yönetiyor. Buyursun Sivas ellerinin yolunda uzun bir türkü eşliğinde bir süre eğlensinler. Değişim, yeni bir vizyon, ekonomiyi yükseltecek projeler kimsenin umrunda değil zaten. Ve ya umrunda olsada artık öyle bir beklentisi kalmamış toplumun. Nede olsa seçilmişlerin en altındaki dahi telefonlarını açmaz sorun çözmez. Ama her Cuma mesajları perşembeden atılır.

Buyursun buyursun gelsinler… Oluşturamadıkları teşkilat ve altyapıyla başkan çıkarırlar.



Anahtar Kelimeler: CEYLAN GELİYOR !