CENNETİN KAPISINA YENİ VALİ

CENNETİN KAPISINA YENİ VALİ

Ağzı olup, dili olmayan yöneticilerin Sivas?a atanması devam ediyor. Mesaiye uyan, etliye sütlüye karışmayan birçok yöneticisinin görev yaptığı il olan Sivas?a, yeni sakin bir Vali daha atandı. Cennetin kapısına bekçi kabilinden sakin adamların görev yapt

Ağzı olup, dili olmayan yöneticilerin Sivas’a atanması devam ediyor. Mesaiye uyan, etliye sütlüye karışmayan birçok yöneticisinin görev yaptığı il olan Sivas’a, yeni sakin bir Vali daha atandı. Cennetin kapısına bekçi kabilinden sakin adamların görev yaptığı il olan Sivas’a, etkin olabilecek, tuttuğunu koparan idarecilerin ne zaman atanacağı ise bilinmiyor. Yeni Vali Âlim BARUT’un, önümüzdeki günlerde göreve başlayarak, sükûnet içindeki sakin günlerin devam edeceği belirtiliyor.

Sivas yeni Valiyi bekliyor. Merkez Valisi Âlim BARUT’un Sivas’a atanması kamuoyu tarafından ilginç bulundu. Çeşitli kaymakamlıklar ve Niğde Valiliği zamanında etlin icraatlar içinde pek olamayan Vali BARUT’un önümüzdeki günlerde göreve başlaması bekleniyor.

Halil Rıfat Paşa, Vali Muammer Bey ve Hasan Canpolat gibi tarihte iz bırakmış valilerin ardından, sakin içinde sakin bir dönem yaşayan Vilayet Konağı, yeni sakin bir Vali ile günlerine devam edecek.

Sivas’ta genel idarecilerin etliye sütlüye karışmayan sakin idareciler olduğu gözlemlenirken, Vali Âlim Barut’un da sakin bir yönetici olduğu bilgisine ulaşıldı.

Eğitim, ekonomi, sanat, kültür ve hemen hemen her alanda iyi durumda olmayan şehre yeni Vali’nin nasıl bir katma değer sağlayacağı merak ediliyor.

Göreve gelir gelmez kurum müdürlerinden brifing alacak olan yeni Vali için hazırlıklar başladı. Kurum dolaplarında bekleyen “başarı slâytlarını” hazır eden kurum müdürleri, ne denli başarılı olduklarını anlatıp Vali Barut’u da yanıltmaları bekleniyor.

Diğer Valileri başarılıyız diye kandırmaya çalışan bir çok kurum yöneticisinin aynı illiyoniste devam edecekleri ifade ediliyor.