CEMAAT KANALINDA HAYAL SATIŞI

CEMAAT KANALINDA HAYAL SATIŞI

Geçen dönemi mezarlık, türbe ve park işleri ile geçiren Ürgüp, bir Ulusal Televizyon kanalında, bir beş yıl daha isteyip yapacaklarını anlattı. Geçtiğimiz dönemde Jandarma Lojmanları ve Ordu Evi?nin taşınmasını laftan öteye götürmeyen Ürgüp, gelecek dönem

Geçen dönemi mezarlık, türbe ve park işleri ile geçiren Ürgüp, bir Ulusal Televizyon kanalında, bir beş yıl daha isteyip yapacaklarını anlattı. Geçtiğimiz dönemde Jandarma Lojmanları ve Ordu Evi’nin taşınmasını laftan öteye götürmeyen Ürgüp, gelecek dönemde birçok hayali dillendirmekten geri durmadı. Devlete, millete ve hükümete yapılan operasyonu destekleyen kanalda Ürgüp’ün oy istemesi ise manidar bulundu.

Kamuoyunda devletin temellerine yapılan 17 Aralık saldırısını can siperane destekleyen Ulusal Televizyon kanalı olarak bilinen “Bugün TV” ye konuk olan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, gelecek beş yıl daha halktan ruhsat istedi.

Geçtiğimiz dönemi allayıp pullayıp abartan Ürgüp, yapmadığı birçok projeye de sahip çıktı.

Eski Belediye Başkanı Sami Aydın’ın başlattığı projeleri devam ettirmekten öteye gidemeyip, az biraz da mezarlık ve türbe işine eğilen Ürgüp, gelecekte ise büyük işler yapacağını ilan etmesi şaşkınlıkla izlendi.

Kızılırmak ve Altın Kale Projesini dillendiren Başkan’ın Kızılırmak’ı nasıl yapacağı ise muamma… Bir devlet projesi olması gereken Kızılırmak’ı, İller Bankası ile mi yapacak sorularının akıllara gelmesine rağmen, Ürgüp’ün kamuoyu ile paylaştığı derli toplu bir projenin hali hazırda ortada olmadığı da gözlemleniyor.

Hükümete ve Devlete yönelik 17 Aralık operasyonunu destekleyen Bugün TV’yi Ürgüp’ün oy avcılığı mantığı ile tercih ettiği yorumları yapılıyor.

Paralel yapıyı savunan televizyon kanalının, devletin Milli İstihbaratını gözden düşüren savcıları desteklemesi kamuoyunda tepki ile izlenirken, Sivas’ta oy potansiyeli olmayan bir cenaha doğru Ürgüp’ün yönelmesi ise komik bulundu.

17 Aralık operasyonu ile “dolar ve avronun” fırlayıp Sivas esnafının zarar edip siftah etmediği bir dönemde, Başkan Doğan Ürgüp’ün bu operasyonu can siperana destekleyen bir yapılanmanın televizyon kanalında oy istemesi ise manidar bulundu.



murathan58
26.01.2014 09:49:46
5 yıl yetmedi 5 yıl daha maket üzerinden yapıyor bütün projeleri doğan bey gitme vakti yaklaştı artık

Recep Güler
26.01.2014 09:49:22
Sayın başkanım beni iyi tanır, Bu partinin ilk kurulduğu günden beri sahipsiz bırakmadım. Her seçimde oy verdim ama Müslümanlık düşmanlığı yapılan bir kanala gitmesini yadırgadım.Sami aydına oy vermeyeceğim artık bu saatten sonra AK partiye oy vereceğim ben sayın başkanım. Kusura bakma.

Sivaslı
27.01.2014 10:23:48
Ak parti kurulduğu günkü gibi değil. Son yıllarda tamamen zenginin partisi olmuş. Asgari ücretli ve emekli nasıl geçinir biliyor mu acaba? Mevkii - makam, ihale hesabı olanları partiye yakın görürsünüz.Çok azının vatan-millet hesabı var. Onun için takım tutar gibi parti tutmayın.

kara sevdam
27.01.2014 10:23:10
Muhsin başkan başka yerlerden medet ummazdı.Dik durdu,doğru söyledi,fırıldak olmadı.Kara sevdası Sivastı.

name
27.01.2014 10:20:57
Bunlarında diğerlerinden farkı yok bizim gözümüzde, bunlar koltuk sevdası adına ülkenin birliği ve beraberliğini , ülkemizin ilerlemesine engel olmak zihniyetlerle aynı.Genel başkanlarıda ikiden bir çıkıp bbp belediyesinin akparti belediyesinin yaptığının 3 katı....diyip duruyo , en basit örnek özbelsanıñ 5 yılda zarara uğratıldiğıdır fazla söze gerek yok.2 ay kapı kapı gezip Sayın Başbakan için oy dileneceğim, size oy değil günahımı vermem, sizleri Allah a havale ediyoruz...

HALO
27.01.2014 10:20:32
var olan yola 11 tirilyon harcayan FY küültür merkezine 16 tirilyon harcayan. eski yerine yeni terminale 12 tirilyon harcayan başkan. koskoca bi sıfırsın. ABD ye gidip fettul dan da icazet aldınya eksilere düştün haberin ola.

İstihbarat
27.01.2014 10:19:40
ALLAH DOĞRU YOLDAN SAPANLARI, HAKSIZLARI, HIRSIZLARI VE HAKSIZ MAL EDİNENLERİ, DİNİ KULLANANLARI VE KENDİNDE VE AİLESİNDE OLMAYAN VASIFLARI VARMIŞ GİBİ GÖSTEREN (ESSEYİT LİK) GİBİ SAHTEKARLARI SEVMEZ LANETLER. ESKİ SANAYİ TURKUVAZ DENİLEN SÖZDE ALDATMACA VE GASP PROJESİNDE 300 MİLYON TL. LİK RANT VE HIRSIZLIĞA TEŞEBBÜS VAR. HEMDE ORGANİZE BİR ŞEKİLDE İSTANBUL BAĞLANTILI. YOK DİYENLER BİR ADIM ÖNE ÇIKSIN. ÇÜNKÜ DİYEMEZLER VA......RRR.

zenes
28.01.2014 15:58:16
BBP eğer ki cemaatten faydalanmayı düşünüyorsa, yarın cemaat bundan faydalanmak isteyecektir. Aynı iş adamlarında olduğu gibi.

murat
29.01.2014 09:41:58
17 aralıkta yolsuzluk yaptığı iddia edilen bakan ve çocuklarına operasyon yapılmıştır.devletle,milletle ne alakası var ?

58
29.01.2014 09:40:05
NAME:nickli arkadaşımız gelmiş geçmiş ülke sorunlarının 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde olmuş gibi at gözlüğününden bakıyor(BBP)ülke birliğinden beraberliğinden bahsediyor nerde var o kendinimi kandırıyorsun yoksa sen başka yerdemi yaşıyorsun.başbakan için oy isteyecem diyor adayınız için iste dik dur biraz sende biliyorsunki kazanınca kendine oy isteyenleri bile adam yerine koymayacak örnek geçmiş dönem.kızmayacaksın ikdidar dan daha iyi hizmet ettik diyor genel başkan seninde zoruna gitmiş gitmesin adam gibi en azından belediyeye girebiliyorsun saygınlığın var.üç katı hizmet var diyor bunu başbakan bile duyuyor çıksın yalan desin diyemez çünkü adamlarını tanıyor ne yapsın haklı söze ne desin ayakkabı kutusundan dört bakanı gitti adamcağızın.başbakan çürük elmaları biliyorda aslında işin ucunda yani kendini düşünüp cumhurbaşkanlığı olmasa hükümeti bırakacakta işte sorun cumhurluk .

Sivaslı
29.01.2014 16:49:23
58 :Sayın başbakan senin genel başkanını kaale almadığı için cevap vermez.Senin belediye başkanın fırsatı ganimet bilip 17 Aralıkcıları destekleyen tv.ye çıkıp proğram yapmakla onlarla birlikte olduğunu gösterdi ki güya sivas da cemaatin desteğini alcak.Genel başkanında aynı zihniyette.Gerçekler acıdır ama Şehit lider Muhsin Başkanın amacı belliydi ama görüyoruzki Destici ve Ürgüp bu amacın dışına çıkmış ve BBP ye farklı bir misyon yüklemiş.Bu saatten sonra sizin gibi düşünenlere cevap vermiycem.Allah Doğru olanın yar ve yardımcısı olsun...