ÇAKMAKLILAR`DA YENİ YÖNETİM

ÇAKMAKLILAR`DA YENİ YÖNETİM

ÇAKMAKLILAR`DA YENİ YÖNETİM

Yıldızeli Çakmaklılar Dayanışma Derneği 27 Eylül tarihinde yapılan 3. olağan Genel Kurulu ile yeni yönetimini belirledi. Mevcut Başkan Emrullah Duran?ın da yer aldığı yeni yönetim kurulu listesi ile güven tazeleyip Dernek Başkanlığı?na 2 yıl daha devam etme kararı alındı.

Yıldızeli Çakmaklılar Derneği binasında hazır bulunan misafirler ve Genel Kurul üyelerinin yer aldığı toplantıda, iki liste ile gidilen seçimde, dernek üyelerinden Orhan Karahan?ın divan başkanlığına sunmuş olduğu;  Emrullah Duran, Seyfi Demir, Kaya Erdoğan, Hasan Kartal, Cihangir Akkaya, Ömer Akça ve Orhan Karahan?dan oluşan yeni yönetim kurulu listesi seçimleri kazandı.

Yapılan Genel Kurulda üyelerin vermiş olduğu dernek tüzüğü değişikliği önergesi ile;

- Derneğin ismi; Yıldızeli Çakmaklılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Olarak değiştirilerek faailyet alanlarına sosyal, kültürel ve eğitim çalışmaları eklendi.

- Dernek tüzüğünde bulunmayan; Şube ve Temsilcilik açma yetkisi tüzüğe eklenerek, Yönetim Kurulu listesi 7 Asıl 5 Yedek Üyeye çıkartılmıştır.

Seçimlerin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Duran yapmış oldu konuşmasında;

?Tüzüğümüz gereği her 2 yılda bir olağan genel kurulu yapılarak yeni yönetim ve denetim kurullarını oluşturmak zorundayı, bu nedenle şuan 3. olağan genel kurulumuzu tamamladık.  Derneğimizin kuruluş amacı; üç köyümüz arasında ki, birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamak.

Yeni dönemde siz hemşerilerimizin göstermiş olduğu teveccüh ve genel kurulun bize vermiş olduğu yetki ile 2 yıllık süreyi daha iyi değerlendirip birçok projeyi hayata geçirmeyi planlamaktayız? dedi.



Anahtar Kelimeler: 0