Çakma Çeçen, PUTİN´in Emrinde

Çakma Çeçen, PUTİN´in Emrinde

Rus yanlısı ve aynı zamanda Çeçen davasına ihanet eden Çakma Çeçen Ramazan KADİROV, Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının düşürülmesi ardından Türkiye´yi küstahça tehdit etti.

 

Çeçenistan Başkanı Ramazan Kadirov, Rus Su-24 uçağını düşüren Türkiye´nin uzun süre pişman olacağını söyleyerek küstahça tehditler savurdu.
 Kadirov, ´´Hiç şüphem yok ki Türkiye, Rus uçağını düşürdüğü için uzun süre pişman olacak. Her defasında dostluk ve iş birliğinden bahsedenler, böyle sinsice davranmaz.´´ Dedi

 KADİROV KİMDİR?

 Vladimir Putin´in desteği ile Çeçenya Cumhuriyeti devlet başkanı olmuştur.

Muhalifleri tarafından Çeçen direnişini kırmak için Putin tarafından desteklendiği belirtiliyor.

Devlet başkanı olmadan önce başbakanlık yapmıştır. Birinci Rus - Çeçen Savaşı´nda babası Ahmet Kadirov ile Ruslara karşı direnmiş, İkinci Rus - Çeçen Savaşı´nda ise Rusların tarafına geçmiştir.

2004 yılında Vladimir Putin tarafından Rusya Federasyonu Kahramanlığı Madalyası verilmiştir.

KADİROV, Çeçen davasına ihanetle suçlanıyor. Hatta pek çok kahraman ÇEÇEN savaşçına suikast girişiminin ardındaki isim olarak biliniyor.

Gerçek ÇEÇENLERİN, lider olarak kabul etmediği KADİROV, kayıtsız ve şartsız RUSYA´ya bağlı bir insan olduğu için tepki çekiyor.



Anahtar Kelimeler: Çakma Çeçen PUTİN Emrinde
Çeçen
25.11.2015 22:09:06
Bu kadirov denen it ve bunun yardakçıları yalakaları çeçen değildir.çeçenler vatanını yaşadığı toprağı ve hepsinden önemlisi dinini sever.bunun gibi kafir sevdalısı değildir.