Bunu Hesap Edemediler!

Bunu Hesap Edemediler!

Binli YILDIRIM´ın SİVAS ziyaretinde hızlı tren güzergâhının şehir merkezinde olması gereğini dillendirmesine rağmen, Başkan AYDIN ve STSO Başkanı YILDIRIM´ın, hemen karşı atağa geçip Binali YILDIRIM´ın tezlerini çürütmeye çalışmalarına Sivas Kamuoyu şahit

 

 

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakanlık koltuğuna oturması kesinleşen Binali YILDIRIM´ın son görev yükselmesine SİVAS´ta iki kişi şok oldu.

Binali Yıldırım Ulaştırma Bakanı iken SİVAS´ı ziyaret etmiş ve hızlı tren güzergâhı ve garının şehir merkezinde olma gereğini dile getirmişti.

Binali Yıldırım´ın şehirden ayılması akabinde haritalar karşısına geçen Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın, Binali YILDIRIM´ı yalanlar biçimde bilimsel açıklamalar yapması kamuoyunda tepki çekmişti.

Akabinde Başkanlar Kurulunu Osman YILDIRIM´ın desteği ile toplayan Sami AYDIN, yine Binali YILDIRIM´ı zora sokacak ve kamuoyunu yanıltacak şekilde Tren garı ve güzergahının Üniversite tarafından geçmesi gerektiğini dile getirmişti

Başbakanlık koltuğuna oturması kesinleşen Binali YILDIRIM´ın, bu haberi Osman Yıldırım ile Sami AYDIN´ı adeta şok etti.

Bekir BOZDAĞ´ı bekelyen ikili Binali YILDIRIM´ın başbakan olması ile bütün hayallerini sele verdiler.

Bundan sonra şirin gözükme yolunu seçecekleri bilgisine ulaşılırken, kamuoyunun isteği doğrultusunda Tren Garı ve istasyonunun şehir merkezinde olması kesinleşti.

Başbakan Binali YILDIRIM ile ters düşmek istemeyen Osman YILDIRIM´in ise sahip olduğu televizyon kanalında önceleri tren gar ve güzergahın şehir dışında olmasını savunurken, şimdi ise şehir merkezinde olması yönündeki haberlri öne çekmesi komik bulundu.

 



Anahtar Kelimeler: Bunu Hesap Edemediler
yiğido58
24.05.2016 19:59:47
günaydın siz sivas ta yaşamıyorsunuz galiba hızlı tren garının köprüleri yapılıyor.Hemde sami aydının dediği yere siz ayakta uyuyosunuz bişeyden haberiniz yok.

Cumali Sözdinleten
25.05.2016 11:50:51
Menfati için çalışanları Bakan da şehir halkı da çok iyi biliyor.