Bu Şehirde SİVAS POSTASI Var

Bu Şehirde SİVAS POSTASI Var

Halkın ve haklının yanında dimdik duran SİVAS POSTASI GAZETESİ, Sivas´ın geleceği için büyük mücadeleler veriyor. Gazetemize ulaşan bir haber, kaygılarımızı doğrular mahiyette. SSK´nın yeri için aylardır kulis yapan bazı isimlerin bir restoranda konuyu ma

 

SSK´nın yeri için uzun zamandır büyük kaygılar taşıyan SİVAS POSTASI GAZETESİ, burasının nasıl değerlendirileceğini de sorgulamaya devam ediyor. Hastanenin tamamen yıkılmaya doğru gittiği neredeyse kesinleşirken, zamanında burasının yerinin bir kısmını veren hayır sahibinin ise burayı hastane yapılmak şartı ile verdiği bilgisine ulaşıldı.

SSK Hastanesinin yıkılması sonrasında yerinin Özelleştirme İdaresi veya TOKİ kanalıyla halka satışının söz konusu olabileceği de biliniyor.

SSK yeri için şimdiden epey bir kulis çalışması yapılırken, bu işlemin uzun zaman alacağı bilinmesine rağmen, bu yönde bu uzun beklentilerin de artarak devam ettiği belirtiliyor.

Hafta başı haber merkezimize gelen bir bilgi ise kaygılarımızı doğrular mahiyette. SSK yeri için sırada bekleyen bazı etkin isimlerin, bir lokantada konuyu masaya yatırdıkları bilgisine ulaşıldı. Burayı değerinin altına alma gibi bir niyet taşıyan bu isimlerin, zamanı kolladıkları sanılıyor.

Sivas´ın SERDENGEÇTİ´si olan SİVAS POSTASI GAZETESİ, halkın menfaatlerinin takipçisi olarak, bu milletin değerinin yine bu millet menfaatine kullanılmasının mücadelesini verecek.

Tüyü bitmemiş yetimin, mazlumun hakkının güç sahiplerince paylaşılmasına asla müsaade etmeyerek, yapılan yanlışları ifşa edecek.



Anahtar Kelimeler: Şehirde SİVAS POSTASI
sefilix
23.12.2015 10:48:09
o bölgenin kaleden çekilmiş bir resmin gördüm internette. gerçekten de lahana tarlasıymış. 1953 yılına ait resim. eski evler falan var. sahipleri hak iddia edebilir mi şimdi rantı çok yüksek ya. bilemedim ki? mirasçıları var mıdır acaba o bostanların. geçen burada okudum yine sahipleri mahkemeye gidecek diye. ama yok yeşil alan olacak. önceki belediye zamanında yeşil aaln olup kale koridorunun oradan açılacağı söylenmişti