Bu Gözden Kaçmamalı!

Bu Gözden Kaçmamalı!

Devletin PARALEL İHANET ŞEBEKESİ ile mücadelesi devam ederken, 2 yıl önce görevlendirilen okul müdür ve müdür yardımcılarının görevlerine son verilmeleri bekleniyor. Yerel siyasileri kullanarak listelere sızan ve Paralel Evlerde hazırlanan listelerdeki pe

 

Devlete karşı silahlı kalkışmada bulunan PARALEL ihanetçilerin Milli Eğitim ayağında bulunan müdür ve müdür yardımcılarının temizlenmesine yönelik bir adım atılmadı. 2 Yıl önce Paralel Dershane, okul ve yurtlarda hazırlanan pek çok idareci isim listesinin, Ak Parti yerel siyasilerce referans bulunarak görevlendirildikleri kamuoyunda biliniyor.

Bu görevlendirmelerde listeye sızan pek çok isimin, temizlenmesine yönelik bir adımın atılması bekleniyor. Milli Eğitimde bulunan okul müdürü ve müdür yardımcılarının görevlerine son verilerek, yeni taze bir görev dağılımının yapılması gerektiği eğitimcilerce vurgulanıyor..

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım´ın da belirttiği hususların VALİ DAVUT GÜL tarafından dikkate alınması gerektiğini dile getiren eğitimciler, 2 yıl önce yapılan okul idarecisi görevlendirmelerinde ötekileştirilen ve listeye alınmayan özellikle Türk-Eğitim Sen üyelerinin de listeye alınarak, Darbe girişimi sonrasında oluşan milli şuur ve birlikteliğin pekiştirilmesi gerektiğini ifade ediyorlar.

Bölücü yıkıcı unsurlar dışında, görüşü ne olursa olsun liyakat sahibi insanların Okullarda idareci olmalarının elzem olduğu belirtilirken, Sivas eğitimini baltalayan, vasıfsız, bayrak ve vatan düşmanı pek çok isminde elenmesi bekleniyor.

Eğitimciler Vali GÜL´ün, okulları yönetilemez hale getiren, devlet oteritesine aldırmayan, Milli Eğitim´in emir ve görüşlerini dinlemeyerek başına buyruk hareket eden vasıfsız okul idarecilerinin görevlendirmelelerini iptal ederek, devlet oteritesini yeniden sağlaması gerektiği yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: Gözden Kaçmamalı
Realist
28.07.2016 13:04:39
Sadece devlet okulları değil, aynı zamanda özel okullar ve bu okulların idarecileride mercek altına alınsın. Üniversite sınavlarında imam hatip öğrencilerine yönelik katsayı uygulaması varken, başarı puanımızı düşürürsünüz diye imam hatipli öğrencileri dershaneye almayan Mehmet ŞARKIŞLA bey´ide bi ziyaret edin. Kendisi gezi olayları sırasında 05.06.2013 tarihinde bir mahalli gazetede "USTA ŞOFÖR" başlıklı yazısıyla Recep Tayyip ERDOĞAN´a kendince giydirme yapıyordu. Galiba kankası Ahmet Turan ALKAN´dan feyiz almış.