BOL MÜŞTERİLİ KONAK

BOL MÜŞTERİLİ KONAK

14 Mayıs seçimleri öncesi amca oğlunun milletvekilliği aday adaylığının gündeme gelmesi ile istifa ettiği Hatay ilinde de gündeme düşen konakları bol müşterili olması dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle siyaset ve bürokrasi...

Osmanağa konağının halen net ve tam bir şekilde Buruciye A:Ş: ye nasıl geçtiği, Sivas Hizmet Vakfının da burada sorumluluğu olup olmadığı sorgulanırken 14 Mayıs seçimleri öncesi amca oğlunun milletvekilliği aday adaylığının gündeme gelmesi ile istifa ettiği Hatay ilinde de gündeme düşen konakları bol müşterili olması dikkatleri üzerine çekiyor. 

Özellikle siyaset ve bürokrasinin özel ve tüzel isimlerinin konak işletmecisi ile kapı önlerinde çektirdikleri resimlerin işletmeci tarafından sosyal medyada siyasi ve ticari reklam olarak yayınlayarak ben burdayım rüzgarını estirmesi bu konağın verilişindeki soru işaretlerinin çoğalmasına neden olmaktan öteye gitmiyor.

Buruciye A.Ş'ye nasıl geçtiğide muamma olan bu konağın tek kişilik ihale ile verilmesi, bu konağın Sivas Hizmet Vakfı ve Kömür tevzii ile olan ilişkileri tam bir karmaşa olurken siyaset ve bürokratlarımızın fotolar çektirerek bunları yayınlayarak meşhur olma girişimleri devam ediyor.

Sivas Hizmet Vakfı toplantılarında bu konakla ilgili neler konuşulduğu da kamuoyu tarafından merak ediliyor. 

Yine bununla birlikte Osmanağa Konağının Buruciye A.Ş. tarafından şahsa verildikten sonra çoğu iştiraki zarar ederken hangi sebeble hastane kantinlerinin işletmeciliğini aldığıda merak ediliyor.

Altun ve Doğan'ın ticari zekaları takdirle karşılanıyor.

 



Anahtar Kelimeler: MÜŞTERİLİ KONAK