Biz Bu Ülke İçin Varız!

Biz Bu Ülke İçin Varız!

Milli Eğitimde kronikleşen vasıfsızlıkları gündeme getiren SİVAS POSTASI GAZETESİ´ni mahkemeye vererek İFTİRALAR atan zamanın Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail UYAR´a yargı tokat gibi cevap verdi.

 
SPMH ÖZEL HABER
Haber:Murat KALENDER

SİVAS´taki olumsuzlukları gündeme getiren SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin kamu yararına olan yayınlarını itibarsızlaştırmak için çaba gösteren pek çok kişi hüsrana uğruyor.

Milli Eğitimde vasıfsızlıkları, beceriksizlikleri konu alan bir haberden dolayı Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail UYAR tarafından SİVAS POSTASI GAZETESİ mahkemeye verilmiş ve sonuçta berat ile sonuçlanması haberlerimizin doğruluğu açısından önemli bir kıstas olarak arşivlere ekleniyor.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa ALTINSOY´un yönlendirmesi ile İsmail UYAR´ın mahkemeye verdiği gazetemizin haberlerinin ne kadar haklı olduğunun ortaya çıkması kamuoyunda da olumlu bulundu.

Kesintisiz FETÖ ile yaklaşık 10 yıldır mücadele ederek Devletinin ve Milletinin yanında duran SİVAS POSTASI GAZETESİ, haklı ve ilkeli yayınlarına devam ederek kamuoyunu bilgilendirmeye devam edecek.

Çok yakında SİVAS POSTASI GAZETESİ şu başlıklı çarpıcı dosyalarla Sivas halkının karşısına çıkacak;

-Mahkemeye konu olan İsmail UYAR´ı Milli Eğitim Müdürü yönlendirmiş midir?

-Milli Eğitim Müdürü Mustafa ALTINSOY´un MANİSA´daki davasının sonucu ne oldu?

-Manisa ile temasa geçen SİVAS POSTASI´nın edindiği ilginç ayrıntılar nedir?

-Destekleme Kursları nasıl hafta sonundan hafta içine alınarak, Devlet işleyişi baltalandı?

-Destekleme kurslarının hafta içine alınıp, dersanelerin yeniden özendirilmesi girişiminden Milli Eğitimin haberi var mıdır?

-Destekleme kurslarını bereleyen okul idarecileri Mustafa ALTINSOY tarafından korunmakta mıdır?

-İstiklal Marşı törenlerine katılmayıp ek ders alıp ZİMMETİNE para geçiren idareciler var mıdır?

-İstiklal Marşına katılmayan okul idarecileri Milli Eğitim tarafından bilinmekte midir? Eğer biliniyorsa bunları korumanın devletteki karşılığı nedir?

-Fetö ile ilintililer hakkında iş ve işlemler ne aşamada?

-Cumhurbaşkanı ERDOĞAN, Dersaneleri derdest edip DEVLETİN GÜVENLİĞİ için hafta sonlarına ücretsiz destekleme kursları koydururken, bu hassasiyete SİVAS´ta uyuldu mu?

-I.TEOG ve II.TEOG verilerine göre okullarını gerileten okul idarecileri Milli Eğitim Müdürü Mustafa ALTINSOY tarafından korunmakta mıdır?

-Başarısız idareciler Fidan YAZICIOĞU KÜLTÜR MERKEZİNDE ne zaman ödüllendirilecekler?

-Milli Eğitim Müdürü köyden getirttiği bir öğretmene adeta "teşrifatçılık" yaptırmakta mıdır? Vali GÜL bu durumdan haberdar mıdır?

-Milli Eğitim Müdürlüğü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN´ın hassasiyetlerini dikkate almakta mıdır?

-Milli Eğitim Müdürlüğü, Vali Davut GÜL ve Bakan YILMAZ´ı yanıltmakta mıdır?



Anahtar Kelimeler: Ülke İçin Varız