BİZ!...

BİZ!...

BİZ!...

Sivas Basınında bir devir sona erdi. Artık 15 ? 16 gazetemiz yok? Resmi ilan alan gazete sayısı ile birlikte belki bir elin parmaklarını geçemeyecek Sivas?ta yayınlanan gazetelerin sayısı? Bu birleşmenin, bir araya gelmenin artı ve eksilerini değerlendirmeyi bir başka yazıya bırakalım, gelelim asıl mevzuya;

Artık enerjimizi üç gazeteye bölmeyeceğiz, şimdi bizim için sadece SİVASPOSTASI var?

Daha bir inançlı, daha bir güçlü, buradayız?

Her zamanki durduğumuz yerdeyiz?

Nasıl dün yazılmayanları, yazılamayanları, yazma cesareti vardı ise bileğimizde, bugünde aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla aynı cesareti kat kat yükselteceğimiz inancındayım.

Geçenlerde attığımız bir Manşet vardı, hatta Osman Çelik bey?de köşe yazısında aynı konuyu anlatmıştı; ?Biz, benden akıllıyız??

Bir olmakla, birlikte olmakla güçlüklerin üzerinden daha kolay gelineceğine dair bir çok hikaye var ve eminim hepiniz biliyorsunuz bu hikayeleri, bu nedenle onları burada tekrar etmeyeceğim?

Dediğimiz gibi; ?Biz, benden akıllıyız??

Sivas?ı, Sivas?a dair görmek istediklerimizi, yapılması gerekenleri birçok farklı pencerenden bakarak anlatmaya çalıştık hep ve bundan sonrada aynı minval üzre hareket edeceğimizin bilinmesinde fayda var?

Haftaya görüşmek üzere, sağlıcakla kalın?



Anahtar Kelimeler: 0