Bir BALLI ALIM Daha mı?

Bir BALLI ALIM Daha mı?

Bir BALLI ALIM Daha mı? Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde, kişiye özel bir alım yapılacağı iddiası gündemde. KULAK BURUN BOĞAZ için alınacak ismin rektör KOCACIK tarafından belirlendiği dilden dile dolaşıyor.

 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi gün geçmiyor ki bir usulsüzlük iddiası ile gündeme gelmesin. Cumhuriyet Üniversitesine 2547 Sayılı Kanun un ilgili maddeleri gereğince Profosör, Doçent ve Yardımcı Doçent alınacağı bilgisine ulaşıldı.

Bu kapsamda Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran adaylara 2015 in Ağustos ayı içerisinde Yabancı Dil Sınavı yapılacağı ve KULAK BURUN BOĞAZ bölümü için 1 kişilik kadroya 2 kişinin başvurduğu belirtildi.

 Kadronun özellikle, Rektör KOCACIK´ın isteği üzerine ADEM BORA isimli başvuru sahibi için ayarlandığı duyumları haber merkezimize gelmeye devam ediyor. Diğer adayın mağdur edilip hakkının gasbedileceği dile getirilmekte.

Ağustos başında yanı bu hafta sınavın yapıldığı ve yapılan itirazlar üzerinde ?Kamere kayıtları eşliğinde? kontrol gerçekleştiği bilgisine ulaşıldı.

Özellikle Rektör FARUK KOCACIK´ın Adem BORA isminde ısrarcı olduğu ve bu titiz takip ve kamera kayıtlarına rağmen Adem BORA´nın sınavı geçmesi için yoğun bir çalışma içinde bulunulduğu bilgisine ulaşıldı.

Bir nebze de olsa ?işaretli kadro? Alımı için Rektörün devrede olduğu iddiası ise akıllara Rize Rektörünü getirdi. İşaretli alım nedeniyle hakkında takibat yapılan Rize Rektörü gibi Faruk KOCACIK´ın da takibata uğrayıp uğramayacağı merak konusu.



Anahtar Kelimeler: BALLI ALIM Daha