BELEDİYEYE YILMAZ

BELEDİYEYE YILMAZ

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde belediyeden yayılan pis kokular ve patlayan adeta kanalizasyon boruları, büyük iddialar, yaşanan bel altı, akçeli işler, bir dönemi kapatmak üzere iken yeni döneme İsmet Yılmaz ismi konuşuluyor..

Sivas belediyesinde yaşanan öncelikli Levent Olgun ismiyle başlayan sonra bağlı müdürlerinin görevden alınmasına uzanan, bununla birlikte manevi oğul, özel akademik kalem, sonunda 2 metreyi umursamayan eş, baldız için çırpınıp bir yerlere yerleştiren Özbelsan Genel Müdürü eşeklerle siyasetin ritmini değiştiren Ahmet Kuzu, özellikle maddi büyümelerinin araştırılması gereken Taşpınarların küçüğü büyüğü, ZORLU süreçlerden geçen Sidaş ve büyük medya olduğunu iddia edenlerin oluşturdukları saadet halkalarının kokuşmuş yapısı büyük bir değişimin habercisi.

Özellikle Ak Parti olağan genel kurulunda listeye kesin girmesi beklenen İsmet Yılmaz'ın listede yer almaması sonrasında edinilen bilgiler Yılmaz'ın Sivas'ın yerel seçimler için aday olarak gösterilecek en önemli ismi olarak dile getiriliyor.

Devlet adamlığı, bürokrat kimliği ve AK Parti içerisindeki en zor zamanlarda yaptığı Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı görevleri ile Erdoğan'ın en çok güvendiği isimler arasında yer alan İsmet Yılmaz hem Sivas Belediyesinin kokuşmuş yapıdan kurtarılması, hem de AK Partinin Yeni yüzyıl vizyonu içerisinde önemli projelerle şehre yeni bir çehre kazandırması bekleniyor.

2011 Yılında müsteşarlık görevinden bizzat AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilk olarak bir bürokrat isme istifa et ve adaylığını koy dediği, bakan olarak ismini lanse et ibarelerini kullandığı ilimizin önemli bürokratı İsmet Yılmaz o süreçte Sivas İl Teşkilatının büyük baskısı altında kalmış nerede ise adaylık açıklaması dahi yaptırılmayacak duruma getirilmişti. 

Yine aynı dönemin uzantılarının ilimizde İsmet Yılmaz'ın vekillik sürecinin bitmesinden sonra başlattıkları operasyonla şehirdeki Yılmaz'ın isimleri olarak kurum müdürlerini görevden alma işlemleri hızlı bir şekilde sürmekte.

Hakan Aksu'nun il başkanlığı ve milletvekilliğinin mimarı olan İsmet Yılmaz'ın görev sürecinin bitmesinin ardından yapılan bu eylemler karşısında özellikle Aksu'nun nasıl bir tepki vereceği merak edilmekte.



Anahtar Kelimeler: BELEDİYEYE YILMAZ
aksu
12.10.2023 19:56:20
Meclis başkanlığı yapmış- iki milli bakanlık koltuğuna oturmuş birini sivasa belediye başkanı yapmak ayıptır. günahtır.

Reisçi
18.10.2023 15:26:55
Bakan iken kendi ilçesini bile hiçbir dönem kazanamayan sayın YILMAZ'ın çevresindeki üç beş kurum amiri yalakasından başka Sivas nezdinde hiçbir olumlu karşılığı yoktur.