BAŞKENTTEN GOL SESİ ÇIKMADI

BAŞKENTTEN GOL SESİ ÇIKMADI

Sıvasspor başkente gitti  Süper Lig'in 24. haftasında    Ankaragücü ile   karşılasmaya .  .
Son olarak Fenerbahçe deplasmanında kaybeden  Ankaragücü, olmustu Emre Belözoğlu'nun ekibi Ankara'da oynadığı son iki maçı ise kazanmayı başardı. Kadrosuna deneyimli oyuncu  Riccardo Saponara'yı da katan  Ankaragücü, cezası nedeniyle bu karşılaşmayı seyircisiz oynadı.
Yiğidolara gelınce son macda  Beşiktaş'ı konuk eden Bülent Uygun'un öğrencileri Rey Manaj'ın golüyle sahadan üç puanla ayrılmayı başarmıştı .
Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, kırmızı kart cezası nedeniyle kulübede yer alamadı.
Sıvasspor sahaya  Ali Şaşal, Alaaddin, Samba, Pougu, Aaron, Paluli,  İbrahim, Roman, Bartuğ, Emrah ve  Manaj ile çıktı .
Sivasspor'un Fenerbahçe'den kiraladığı Bartuğ Elmaz, mücadeleye ilk 11'de başladı. Bartuğ, mac sonuna kadar oyunda kaldı ayrıca Pendikspor'da forma giyen 32 yaşındaki İbrahim Akdağ yenı takımı ile sahada yer aldı .
Ankaragücü'nün yeni transferi Riccardo Saponara ise maça yedek kulübesinde başlarken, ıkıncı yarı oyuna dahil oldu.
Ankaragücü çok iyi takım hakem dövme olayından sonra bir cöküş yasadı ama  Hanousek, Mujakic, Uros, Kitsiou,  , Pedri,  , Morutan gıbı iyi oyunculara sahıp ve özellıklede  Ali Sowe tutmak büyük mesele
Ankara Eryaman Stadyumu'nda       Abdulkadir Bitigen in yönettiği maç bence çok harıkaydı diyebilirim sadece manaj ın golunu vermedı kendıne göre haklıydı.
Karşılaşmanın ikıncı yarısında  gelişen bir Sivasspor atağında Rey Manaj topu ağlara gönderirken, pozisyon ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı demiştık .
Sivasspor çok iyi oymadı önemli pozısyonlar yakaladı en önemlisi mesala   Emrah Başsan'ın röveşatası dışarıya gitti bu topu normal vursa belki yiğido üç puanla dönebilirdi,
Ankaragücü'de kaçırdı özellıkle Ali sow müthişdı  ama en önem  gol pozısyonu sol kanattan geliştirdiği atakta Riad Bajic ceza sahası içerisinde topa dokundu ancak top dışarı gittigı sahneydi..
Önemli olan puan almaktı bir puanda iyidir kutlaraım yiğidoları.



Anahtar Kelimeler: BAŞKENTTEN ÇIKMADI